Zdar, moje Fabia (obsah 1,2 a 40kW) má nějaký problém s řídící jednotkou. Hlásí stále jakousi chybu na jednom válci a vypadá to na výměnu. Nová ŘJ stojí cca 10tis Kč, ale dají se sehnat i levněji.... A já bych potřeboval, od někoho kdo tomu rozumí, laicky vysvětlit, co obnáší instalace "použité" ŘJ? Nechci to dělat sám, ale dva mechanici, se kterými jsem o tom mluvil, mi každý řekl něco trochu jiného a potřebuji v tom mít jasno, abych se mohl rozhodnout. Dík za reakce k věci.
Vyndej tu řidící jednotku, bude na velkym konektoru.Doběhni na vrakáč s tou řj, porovnej štítek s ostatníma a to by bylo abyste nějakou nenašli.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Sežeň jednotku podle toho štítku jak píše TOLI a potom se musí přizpůsobit kódu imobilizeru(je na štítku u nových klíču pokud jsi je měl) kód je v uložen přístrojovce.
Ale jestli to hlásí chybu na válci tak bych hledal chybu nejdřív jinde.Zkus změřit tlaky ve válcích.Známá zavada jednadvojky.Co ti to píše za závadu?
Upravil rummen1150 dne 18.04.2012 14:41
Jakou přesně závadu to píše nevím, ale mechanik zjistil, že ve válci ani v elektroinstalaci problém není. Dokonce nějak přehodil řj z jiného auta, co měl na servis a během půl hodiny, co na tu řj moje auto vrčelo, tak ani neškytlo a nehlásilo žádnou závadu... říká ale, že je problém právě přizpůsobit (překódovat ) řj vzatou z jiného auta tak, aby makala v mém. A že by to nakonec vyšlo finančně stejně jako koupit novou...
rummen1150 napsal:
No kdyz tam mel z jinyho auta jednotku,tak ji snad prizpusobi i z vrakace ne?Je jedno jestli je nova nebo pouzita.
Mechanik říká, že i z toho původního auta se použitá řj musí vyndat "pod dohledem počítače" a že bych musel svým autem přijet na vrakáč a tam by se řj přehazovaly...
...a všechno je jinak, po další důkladné diagnostice se zjistilo, že řj je ok a problém je opravdu na válci, přesněji v řízení chodu ventilů jakýmsi hydrobazmekem... tzn. rummen 1150 to trefil a mechanik odstraňuje mechanickou závadu... Dík za příspěvky.