Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

tak už si to desierto teda koupím
chafre
Přidané 09.05.2012 00:00

Registrace: 08.11.08
Velmi dlouho jsem váhal zda koupit desierto, až se to dneska večer kousek pod Kvildou vyřešilo samoSmile Cca v 80-90ti jsem vlítl na štěrk a už jsem jel..teda letěl, bohužel po zemi. Přistání v protějším lesíku. Přední plexi i s uchycením je K.O., jinak musm BMW pochválit, padáky pobraly co měly, motorka plně pojízdná, dojel jsem (po dvouhodinové přestávnce s PČR) domů v pohodě. No co dodatSmile Vykloubenej palec, koleno skalpovaný, záda bolej jak svině, ale jak říkám, dojel jsem těch cca 130 km docela fajn. Policajti super (volal jsem kvůli havarijce). Sami uznali, že na to silničáři kašlou, a pak přiznali, že už tam dvě bouračky řešeli. Takže jdu do DesiertaSmile Teda až to vyřídím s pojišťovnouSmile Jo a aniž bych chtěl Tomášovi TT lichotit, Rukka zafungovala super, sice je pravej bok i s rukávem na hadry, ale já ani škrábnutí, podle měření PČR jsem letěl po tom asfaltu 38m než jsem vlítl do lesa, a fakt to nebylo zrovna v malý rychlosti. Bohužel, gatě jsem si vzal krosový, takže koleno je trochou out, ale není to na umření.
chafre přiložený následující obrázek:

[73.91Kb]
GS 1200 R Adventure

Badu
Přidané 09.05.2012 00:56

Registrace: 12.02.12
hlavně že si živej :c)

www.idama.cz
TomasTT
Přidané 09.05.2012 01:14

Registrace: 15.03.07
Přesně tak - hlavně že jseš OK, čert vem hadry. Od toho to je. To je samý jako když se rozmlátí helma - od toho ty věci jsou aby chránily když je potřeba.
Desierto na ADV máme myslím skladem takže žádný problém.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
Hanes
Přidané 09.05.2012 05:00

Registrace: 14.01.12
chafre napsal:
Velmi dlouho jsem váhal zda koupit desierto, až se to dneska večer kousek pod Kvildou vyřešilo samoSmile Cca v 80-90ti jsem vlítl na štěrk a už jsem jel..teda letěl, bohužel po zemi. Přistání v protějším lesíku. Přední plexi i s uchycením je K.O., jinak musm BMW pochválit, padáky pobraly co měly, motorka plně pojízdná, dojel jsem (po dvouhodinové přestávnce s PČR) domů v pohodě. No co dodatSmile Vykloubenej palec, koleno skalpovaný, záda bolej jak svině, ale jak říkám, dojel jsem těch cca 130 km docela fajn. Policajti super (volal jsem kvůli havarijce). Sami uznali, že na to silničáři kašlou, a pak přiznali, že už tam dvě bouračky řešeli. Takže jdu do DesiertaSmile Teda až to vyřídím s pojišťovnouSmile Jo a aniž bych chtěl Tomášovi TT lichotit, Rukka zafungovala super, sice je pravej bok i s rukávem na hadry, ale já ani škrábnutí, podle měření PČR jsem letěl po tom asfaltu 38m než jsem vlítl do lesa, a fakt to nebylo zrovna v malý rychlosti. Bohužel, gatě jsem si vzal krosový, takže koleno je trochou out, ale není to na umření.

Ahoj, včera jsem tam jel taky.Nebylo to ve směru s Kvildy na Vimperk v takový pravý zatáčce? Minulý týden jsme tam měli první jarní zahajovačku a taky jsem do toho vjel. Včera jsem jel opačný směr. Hlavně že jsi v pohodě.Přeji brzké uzdravení.

xavier
Přidané 09.05.2012 07:35

Registrace: 29.07.07
Hlavne ze se nestalo nic horsiho....jinak aby jsi nebyl z Desierta zklamanej, takovy pohodly jako jsi mel za ADV plexi s nastavcem necekej ani nahodou. Ja zrovna vcera jezdil a nastavoval plexi na desiertu do x poloh abych nasel tu nej, ale je to stale spis nic moc. Ale jako hezky to zas je Smile
Aktualne 1250 GSA HP

Alda
Přidané 09.05.2012 10:15

Registrace: 20.10.07
Hlavne ze jsi zivej a pokud mas havarijku, jsou to sice starosti, ale je to parada.

Btw. kdyz jdes do Desierta, nechces prodat ten nastavec na plexi? Trpim na zada, zacal jsem vozit ledvinak a nuti me to sedet rovne a najednou mam na plexi mouchy Smile

hicks
Přidané 09.05.2012 10:22

Registrace: 09.07.08
...

hlavne, ze ti nic neni...

i banalnejsi nehody konci hur...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

chafre
Přidané 09.05.2012 10:45

Registrace: 08.11.08
Hanes napsal:

Ahoj, včera jsem tam jel taky.Nebylo to ve směru s Kvildy na Vimperk v takový pravý zatáčce? Minulý týden jsme tam měli první jarní zahajovačku a taky jsem do toho vjel. Včera jsem jel opačný směr. Hlavně že jsi v pohodě.Přeji brzké uzdravení.

Tady http://mapy.cz/s/3N6T to je ono, táhlá pravá, fakt se dá jet na kolenoSmile Osobně ověřeno. Moto už je v servisu, tak uvidíme jak se vycení pojišťovna. Jinak díky všem za přání ku zdraví, jsem celkem ok, akorát s tim vykloubenym prstem se mi blbě mačká spojkaSmile Odpoledne to jdu rozjezdit na motárdoviSmile
Nástavec má již majitele (tedy pokud dám desierto), jako první se ozval jeden kolega odsud ještě v nociSmile Tak pokud dám desierto má ho za odvoz k dispozici.
GS 1200 R Adventure

MotoPaja
Přidané 10.05.2012 11:23

Registrace: 29.07.08
zrovna na týhle silnici (a jí podobných kolem Kvildy nebo třeba Vacova) jezdím opatrně tak do června, než se trochu spláchne zimní posyp :-)
Navíc tam teď dělali cestu novou ne? To pak bejvá krásnej asfalt a zatáčky vysypaný kamínkama, asi aby to v nich líp sedělo/leželo :-)
Ale hlavně že si v pohodě a proti nic nejelo!
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 97
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,732
Nejnovější člen: Preker

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.19 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI