tento konkrétní nemám, ale mám od Husky jiný (dekový Husky Guty) a je skutečně perfektní. Jak do kvality, funkčnosti, tak termovlastností, vč. vymyšlené termoregulace... ten muj stál asi 1700,-, tenhle bych očekával v ještě vyšší kvalitě. Ten můj je do -10 extrem, ale není to tahle úzká mumie ale "dekový" a tak je ve složeném stavu dost objemnej, což vidím jako jedinou nevýhodu oproti mumii...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Mam ho asi 3 roky, co te zajima? Ja jsem s nim celkem spokojenej. Je malej, neni do mrazu,parkrat mi v nem byla zima,ale to byla moje blbost. Pri -3 se v nem proste neda bejt nahej v trenyrkach, ted uz se do nej oblikam do termopradla,kdyz cekam v noci zimu a je to v pohode-kolem 0 nemam problem,ale to je individualni a zalezi taky na karimatce. Jinak material prijemnej, zpracovani taky,zatim zadny problem. Po karimatced neklouze. U krku je stahovani na snurky,ktery mi nekdy pak prekazi,to maj nekdy vyrobci reseny myslim lepe. Pres leto ho nezapinam, takze to vubec nevadi. Jak pisou od jara do podzimu s nim vystacim a nic jinyho nepotrebuju. Koupil bych si ho klidne znova. Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal:
Mam ho asi 3 roky, co te zajima? Ja jsem s nim celkem spokojenej. Je malej, neni do mrazu,parkrat mi v nem byla zima,ale to byla moje blbost. Pri -3 se v nem proste neda bejt nahej v trenyrkach, ted uz se do nej oblikam do termopradla,kdyz cekam v noci zimu a je to v pohode-kolem 0 nemam problem,ale to je individualni a zalezi taky na karimatce. Jinak material prijemnej, zpracovani taky,zatim zadny problem. Po karimatced neklouze. U krku je stahovani na snurky,ktery mi nekdy pak prekazi,to maj nekdy vyrobci reseny myslim lepe. Pres leto ho nezapinam, takze to vubec nevadi. Jak pisou od jara do podzimu s nim vystacim a nic jinyho nepotrebuju. Koupil bych si ho klidne znova.
Díky tohle jsou info co jse chtěl.
Docela se mi líbí velikost při sbalení a hmotnost. Jen jem chtěl osobní zkušenost.