Já náhodou myslím, že je velice dobré, aby se v Maroku dozvěděli něco nového o své poušti od odborníků v České republice. BOhužel jsem se v té zprávě nedočetl, zda je vhodné na poušti v Maroku hledat houby a zda si tam mám pro případ výletu vzít sněžnice, abych nezapadl do sněhu. Asi na ten výzkumný ústav napíšu námět na zkoumání...
To si snad už z nás dělají zadel To mě nerozklepalo , ale pěkně nasr..... To už není na protesty, ale na střelbu a vrhy z oken na kopí.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
"Ústav dokončil projekt 'Zavedení lesního lovu v Maroku'. Projekt byl darem ČR Marockému království a ukázal, že marocká poušť není pro myslivost vhodná. Rozpočet: 190 milionů, z toho na platy 120 milionů. Počet zaměstnanců: 482"
To si snad už z nás dělají zadel To mě nerozklepalo , ale pěkně nasr..... To už není na protesty, ale na střelbu a vrhy z oken na kopí.
No...pokud maličko odbočím, tak jsem nedávno slyšel, že Kalousek a další syčáci se chystají koupit skupina ČEZ...už bysme s tím střílením a vrhama z oken na kopí měli začít, než bude pozdě...
To si snad už z nás dělají zadel To mě nerozklepalo , ale pěkně nasr..... To už není na protesty, ale na střelbu a vrhy z oken na kopí.
No...pokud maličko odbočím, tak jsem nedávno slyšel, že Kalousek a další syčáci se chystají koupit skupina ČEZ...už bysme s tím střílením a vrhama z oken na kopí měli začít, než bude pozdě...
No a mezi výměnou zásobníků a hrotů kopí děkovat voličům Top 09 jakou nám to zařídili prima taškařici
No já bych to ouplně nesváděl na poslední vládu, řekl bych že je to pěkné dědictví všech vlád minulých....Ale ti lidi, co tam dělaj, musej bejt vcelku spokojený, že?
kaca napsal:
No já bych to ouplně nesváděl na poslední vládu, řekl bych že je to pěkné dědictví všech vlád minulých....Ale ti lidi, co tam dělaj, musej bejt vcelku spokojený, že?
Já bych moc neřešil, čí je to vina..Já myslím, že hrabali všichni, ať tam byl kdokoliv. Postřílel bych to všechno - jako pro výstrahu těm dalším...
kaca napsal:
Já bych moc neřešil, čí je to vina..Já myslím, že hrabali všichni, ať tam byl kdokoliv. Postřílel bych to všechno - jako pro výstrahu těm dalším...
Pravda, země je vyprahlá, lid nasraný. Takhle by to bylo pěkně dva v jednom - spokojený lid a hnojivo. Ovšem ne pro nekonečné lány řepky.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Dal jsem si tu práci (čistě z nudy) a našel si ten úřad co je v tom článku a jsou tam i nějaký zmínky o tom projektu v Maroku atd.
V tom článku pán záměrně neuvedlo některý podstatný věci, jenom aby to vypadalo dostatečně kriticky. Např.: že projekt v maroku nemá nic společnýho z lesnictvím, ale s udržováním a získáváním přírodních zdrojů v Maroku - například vody, což naopak považuju za celkem záslužnou činnost, ikdyž ne pro ČR. Nebo taky to že projekt Maroko byl takřka kompletně financovaný dotací z Evropské unie a ne z rozpočtu ČR. Navíc skončil v roce 2007
Tim co píšu nechci obhajovat ten úřad, jestli je nebo neni zbytečnej (btw funguje v ČR už 50 let) Nebo obhajovat jakoukoli z těch zlodějských vlád ať už levou nebo pravou. Jenom řikám že než něco odsoudim a budu na to nadávat, tak bych si o tom měl zjistit víc informací, než jenom z článku nějakýho absolutně anonymního člověka na internetu.
Teď se do mě můžete pustit ------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Nevím, ale myslím se, že by se jistě našel vhodnější způsob, jak investovat tolik peněz.
Co se týká úřadu samotného - myslím, že se tam fláká tolik lidí, že je celkem jedno, zda provádějí, nebo neprovádějí záslužnou činnost pro Maroko.
naopak, napsal si to krásně, ono informace z iDnesu pokud nejsou absolutně diletantské (typicky cokoliv týkající se nějakého oboru - např. finance, energetika apod.) tak jsou rovnou překroucené nebo úplně lživý
a rozhodně to není trend poslední doby, to co se tam člověk dočte by vlastně bylo i docela zábavný kdyby tomu spousta lidí nevěřila BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?