Ahoj kamarádi.Rád bych se s vámi podělil o zkušenost s novou c3.
Proti Bmw 5 je tišší,menší,lehčí,no prostě je lepší i když od stejného výrobce. Super je mikroventilace,kterou nemá ani nová Bmw 6. Tím chvála končí,protože jsem si také zakoupil límec s src systémem. Všude čtu samou chválu,ale já mám zcela jinou zkušenost.Po montáži jde helma špatně zavírat,rádio má zcela nedostačující až žádný příjem/píší naprostý opak/,Navigační menu nejde stáhnout v češtině a zvuk rádia taky nic moc. Za 7500.- Kč bych si představoval něco zcela jiného. Kamarád si koupil novou F5 a rádio je taky na ho..o. Alespoň to umí česky. Přeji mnoho šťastných kilometrů.
Upravil Marcel Adventure dne 01.08.2012 13:04
Marcel Adventure napsal:
Ahoj kamarádi.Rád bych se s vámi podělil o zkušenost s novou c3.
Proti Bmw 5 je tišší,menší,lehčí,no prostě je lepší i když od stejného výrobce. Super je mikroventilace,kterou nemá ani nová Bmw 6. Tím chvála končí,protože jsem si také zakoupil límec s src systémem. Všude čtu samou chválu,ale já mám zcela jinou zkušenost.Po montáži jde helma špatně zavírat,rádio má zcela nedostačující až žádný příjem/píší aprostí opak/,Navigační menu nejde stáhnout v češtině a zvuk rádia taky nic moc. Za 7500.- Kč bych si představoval něco zcela jiného. Kamarád si koupil novou F5 a rádio je taky na ho..o. Alespoň to umí česky. Přeji mnoho šťastných kilometrů.
KDE VSUDE ctes samou chvalu na ten origo Schuberti komunikator?
to bych se dost divil..
---
jinak radio na F5 pry funguje dobre.. a navic to asi neni ouplne hlavni funkce, co to ma.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2