Zdarec Jime!To teda nas.ere ale nemusí to nutně znamenat,že udělal chybu opravář.Dělal jsi to u Vevise v tom Dřevíči?Já mám u něj dělanej zadek na Dakaru taky a všechno v cajku Hlavně byl jsem přímo u něj v dílně a má to zmáklý a ví,o čem mluví.Není to žádnej darmožrout,jako třeba halbych-rádoby opravář öhlinsů
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No,tak mu to dej na reklamaci.On tě do řiti nepošle a ještě ti třeba bude schopnej říct,co se s tím stalo.Mohla to být třeba vada matroše nebo,co já vím?Nedávno sám dobrovolně vyhlašoval svolávačku na jeden typ tlumičů,co dělal a to jen kvůli jednomu případu nejakýho poškození
brnak napsal:
Ale já už to do motorky stejně nikdy nedám a po této reklamě ho ani neprodám,co kdyby to koupil někdo známej.A tu progresivní pružinu jsem dal na Wilbersa
Ale kolikrát se to může hodit,jako záloha,když se ti stávajíci vys.ere.Taky jsem si nechal origo na 12ku,ikdyž jsou v dobrým stavu... a už se mi taky hodily,když jsem musel reklamovat repas u halbicha
Hele brnaku taky by jsi mel napsat,ze jsi mel totalne vydrenou pistnici a aby jiz koupena pruzina neprisla nazmar,tak ti nechal vyrobit novou pistnici a u tohoto tlumice se musi udelat jeste jeden dil novej,protoze gufero v rozmeru toho puvodniho uz nesezenes.Tohle vsechno muze souviset s tim,ze se to posralo.Ale sam vis,ze se to zkusilo zrepasovat hlavne kvuli te pruzine kterou by jsi jiz tezko nekomu prodal.Beranovi se do toho zrovna moc nechtelo,navic ty dily musel nechat delat u nekoho jineho.A taky jsem ti rikal,ze udelat tu pistnici stejnou jako puvodni je dost slozity,ze by to bylo jednodussi tak,ze by jiz nebyla moznost stelovani predpeti odskoku a on by ti uvnitr nastavil nejakej stred.Nakonec jsme se dohodli,ze to nejak zkusi i s tim stelovanim.Navic jsi mel repas i s vyrobou nove pistnice(a tim ze je duta tak je dost slozita)za tusim 2000kc.
Navic jsi ten tlumic jeste ani nereklamoval a nepochybuju,ze se k tomu postavi čelem.
Takze bych hned nekritizoval a kdyz uz tak teda taky rict,ze to nebyl uplne beznej repas,ale spis takovej pokus ten tlumic jeste zachranit a to jeste za cenu,ktera byla fakt jenom pro tebe.Ze se to nepovedlo mne mrzi.Ale taky mne mrzi to,ze ja jsem tenkrat Berana do vyroby te pistnice trochu premluvil a jeste jsem ukecal super cenu,protoze jsem popravde rekl,ze to mas jen jako nahradni tlumic a ze jsem ti slibil cenu do 5000kc vcetne pruziny a ze kdybys ted jeste mel platit vyrobu pistnice zvlast,ze bys byl asi dost nastvanej atd.atd.
PS:Jak delal Beran tu svolavacku na predni tlumice u 11..gs,kde se stalo,ze ulitla ta matice,tak to same se ted stalo na jednom prednim tlumici co repasoval Prochazka a nevim o tom,ze on by delal nejakou svolavacku.
Takze ano,obcas se neco nepovede,ale s tou kritikou bych to neprehanel.Navic ta pruzina hyperpro je fakt hodne tvrda a puvodni tlumic na 100gs PD asi moc lidi nerepasuje.Tak se treba i muze ukazat,ze i kdyz se ta pruzina vyrabi,tak na tenhle starsi typ tlumice proste neni vhodna.
Upravil vevis dne 19.08.2012 17:11
brnak napsal:
Už jsi druhej ,co říká,že to bylo udělaný dobře a posralo se to jen proto,že jsem na tom jezdil.Ale já mám mašinu(na rozdíl od mnoha tady )na ježdění.Tlumič visel v garáži a vůbec by mě nenapadlo ho nechat spravovat,měl jsem novej "wilbers".Nebýt Tvé návštěvy,tak tam visí pořád,a jestli mi ho vrátí spravenej,tak tam bude viset dál.Nikoho nekritizuju,pístnice je vytržená z pístu,doufám,že není nic s kardanem,když si křížky zařehtaly v poloze,kam by se nikdy neměly dostat.Doufám,že zvládnu Albánii i Krocana,pokud ne ,nikdy nikomu nedokážu čím to mohlo být.Co mám ze super ceny,když je tlumič na ****.jestli by stál 7000,-,nebo 10000,-,pořád je na ****.A to už jsme na novým wilbersu.Konec.ALE HLAVNĚ,UŽ NIKDY OPRAVOVANÝ VĚCI,CO JSEM SI NEDĚLAL SÁM!!!
Jo,a tu pružinu,co bych těžko prodal, mám v tom wilbersu,takže ji ani prodávat nechci.
A neserte mě s těma hvězdičkama,to se slušně nedá napsat!HOWGH
Já nevím,ale p.Buráň dělá repase tlumičů mnoho let e nepamatuji že by ho nekdo takhle "chválil" mluvil jsem s Vevisem nedávno o repasi zadku na 11ctku u pana Berana,bo prý to vyjde levně ale teď se mi zdá že to nemusí být to pravé tak nevím... no do jara je času dost