Ahoj, chci se zeptat, zda někdo nemáte zkušenost s montáží padáků HB. Z návodu jsem pochopil, že by se měly montovat v místech kde je přichycená podsedlovka tak že se vyndá origo šroub, do místa kde byla hlava se dá distančník a celé se to přitáhne delším šroubem včetně toho padáku zpátky. Problém je v tom že distančníky které mám mají 3 výšku cca 12mm a jeden 20mm a délka těch trubiček, ve kterých je hlava origo imbusu je 30mm, takže distančník v podstatě navolno jezdí po dříku šroubu a padák se opírá po obvodu trubky, která drží podsedlovku. Neměl by být padák přitlačen jenom k distančníku a ten držet v místě původníhlavy imbusu podsedlovku? Pokud to někdo máte namontováno a víte jak by to mělo vypadat tak díky za rady.
Nevím kde máš problém,poslal jsem ti všechno co jsem sundal.Zkus to nafotit.Hloubka 3cm se mi zdá opravdu hodně.
Tady je návod:http://www.hepco-...010002.pdf
ten distančník neni dost dlouhý, aby se o něj ten rám opřel, jenom zajede do té trubky co je na podsedlovce. Tohle jsou fotk s tim delším distančníkem 20mm
Jak koukám na ty fotky tak to montuješ na 1100,já to montoval na 1150 a jediný problém který jsem měl byl ten,že jsem vyndal oba šrouby na podsedlovce najednou a pak jsem nemohl šrouby chytit spátky .
Das ist BMW
já mám 1100 r.v.97, ale myslim si že by to mělo být asi stejné. maximálně si udělám z 18ky kulatiny delší distančníky, spíš mi šlo o to jestli to tam nemontuju nějak špatně