ehm, nech to vyschnout.. A zaizoluj pořádně elektriku, která ti jde do tachometru u motoru. Pro případ dalšího deště, loni se mi stalo to samé.
Upravil Brko dne 01.09.2012 23:30
Do it my way...
tak sem to cidlo odělal očistil lehce nožikem plošku nastřikal WDčkem a valí jak novej - akorat sem předtím rozdělal celou masku- zbytečně
BMW F 650 GS DAKAR
Ahoj kluci,vim ze je to trochu mimo misu ale s tim cidlem je to takhle i u 1150? mam ten samej problem a v zadnym manualu sem nemohl nic najit.. :-[[ za kazdou radu diky!
BoGSer Brumla napsal:
Ahoj kluci,vim ze je to trochu mimo misu ale s tim cidlem je to takhle i u 1150? mam ten samej problem a v zadnym manualu sem nemohl nic najit.. :-[[ za kazdou radu diky!
Nejde vůbec? Nebo jde jen někdy a občas se zblázní ručička? Pokud je to to druhý tak je to lanko, začne to dělat kravál a ručička si dělá co chce. Měl jsem to teď nedávno a lanko stojí u ježka něco okolo 500,- Kč.
Bo prave ze nejde vubec,a netusim kde to ma vsude cidla :-[v an service manualu sem to nenasel,ale to sem byl asi slepej ale po 300 strankach kdo by nebyl
BoGSer Brumla napsal:
Bo prave ze nejde vubec,a netusim kde to ma vsude cidla :-[v an service manualu sem to nenasel,ale to sem byl asi slepej ale po 300 strankach kdo by nebyl
Zkus se dostat k budíkům, vytáhni náhon tacho z tacha a zkus otočit předním kolem.. Pokud bude mít náhon čtvercový profil a bude se točit, je OK, a je nejspíš bude KO tacho. Pokud se točit nebude, je KO náhon.
Zdravím, přestal mi ukazovat tachometr, zadní čidlo na ABS je v pořádku (ABS funguje), konektory od tachometru jsem zkontroloval a prostříkl kontaktolem, kabely jsem vizuálně zkontroloval. Máte někdo podobnou zkušenost? Předem díky za rady
Zdar kluci. Nezkoušel někdo z vás demontovat přístrojovou desku, až na plošný spoj? Mě nefunguje tachometr a předtim než koupim jinej bych rád vizualně zkontroloval, zda-li neni nekde něco vypáleného. Nicméně si nejsem jistý demontáží ručiček. Připadá mi, že není jiná možnost než za ně od shora zatáhnout a vysadit z osičky. Nerad bych ji urval
Prosím nema s tim někdo zkušenost?
P.s. dakar 04 ,senzory vyčištěny ABS funguje.