Zdravím,
jelikož mi již dorazil topcase dle mých představ, chtěl bych ho vypolstrovat nějakým vhodným materiálem abych nemusel řešit tašky atd - topcase bude prakticky výhradně použit pro uzamykání helmy - případně dobíjení všeho možného přes měnič, který bude uvnitř.
Takže bych chtěl něco co je pokud možno:
- nehořlavé nebo teplu odolné
- měkké (mám představu tloušťky 3-5mm)
- trochu odolnější proti mechanickému namáhání
- nemuselo by se to moc špinit
napadají mě takové ty měkčí zátěžové koberce (ty bez vroubků atd...) což se mi zatím jeví jako nejvážnější kandidát - ikdyž možná to má až moc hrubý povrch Nějaké nápady?
pouzivam cerne rucniky z Ikey.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Uživatel Vlk použil na tento učel čiernu molitanovu pasku o hrubke cca 5mm ktora sa použiva pri stavbe sadrokartonovych priečok ako krokova-hlukova izolacia. Da sa to kupit v obchodoch s danym sortimentom, myslim si že, sa robi v roznych širkach ako napr. 5 cm, 7,5cm a možno dokonca aj 10cm. Ked najdem odkaz tak, to drbnem sem, mne osobne to prišlo ako dobry napad. EDIT: A kuva dokial som stihol odpovedat tak, ma Vlk predbehol.
Upravil JRM66 dne 07.10.2012 19:17
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
JRM66 napsal:
Uživatel Vlk použil na tento učel čiernu molitanovu pasku o hrubke cca 5mm ktora sa použiva pri stavbe sadrokartonovych priečok ako krokova-hlukova izolacia. Da sa to kupit v obchodoch s danym sortimentom, myslim si že, sa robi v roznych širkach ako napr. 5 cm, 7,5cm a možno dokonca aj 10cm. Ked najdem odkaz tak, to drbnem sem, mne osobne to prišlo ako dobry napad. EDIT: A kuva dokial som stihol odpovedat tak, ma Vlk predbehol.
... tak tak bratm, presne ako hovoris akurat len ze to bolo v sivej farbe
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
HonzaGS-SV napsal:
VLK:
Ok, tak přidávám další bod, mělo by to taky trochu vypadat
z fotky to mozno vyzera nie vabne, ale ako sa s tym vyhras take to budes mat
pre mna to vypadalo bytelne a funkcne to bolo na paradu povrch bol umyvatelny a v horucavach to malo trochu i izolacnu schopnost
.. pozor prva veta bola: moznosti mas na tisic
HonzaGS-SV napsal:
VLK:
pre mna to vypadalo bytelne a funkcne to bolo na paradu povrch bol umyvatelny a v horucavach to malo trochu i izolacnu schopnost
HonzaGS-SV napsal:
VLK:
Já mám v alu kufrech nalepený Mirelon silný 5mm,barva šedá,nalapeno oboustrannou lepící páskou.Zítra večer to vyfotím a vložím fotku.Mám to asi 10 let a zdá se mi to dobré.
Já koupil zátěžový koberec v červený barvě k motorce. Byla to neskutečná jebačka, ale stojí to za to. Ten Chemoprén nechce v tom ALU kufru schnout, takže si připravte fén - pak to funguje. Chemoprén jen EXTRÉM PROFI, ten obyč neobsahuje rozpouštědla a nedrží!
Věčer přidám fotku.
GSA 1250 Rallye 2024
Nevím jestli by to splnilo tvoje podmínky ale já použil obyčejnou karimatku. Dá se koupit v různých tloušťkách a je za pár kaček. Pak už jen nastříhat a nalepit.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
HonzaGS-SV> stříhal jsem jednotlivé části. Použil jsem koberec s pogumováním ze spodní strany, takže je i docela neohebný, ale ty rohy pod úhlem 45° ohnout jdou. Vylepil jsem prvně spodní sešikmené hrany textýlií pod lino(proto to má jinou barvu, potom dva dílce na stěny a dno kufru jsem jen položil "na sucho"
Já jsem použil šedou samolepící pásku z Lídlu.Prodávají to na nalepaní na zeď v garáži,aby se neodřely dveře od auta.Je to šířka 20 cm a síla asi 4 mm.Mám to tam už 4 měsíce.Drží to perfektně a to i při teplotách nad 42 stupňů(Sicílie).
kancelarsky koberec, alebo koberec s pogumovanim - tu vidim nevyhodu, v pripade rozliatia "niecoho" to ten koberec do seba vpije
musis to vysusit a zostane Ti to flakate a pisal si ze to chces mat i oku lahodiace
ak sa Ti ten koberec niecim "nacica" ako to budes susit? na dovolenke niekde v tramtarii vybalis kufor a nechas to hodku dve susit na slniecku? bude prave slniecko, nezdrzuje to?
preto som volil taky material na vylepenie kufrou ktory do seba nesaje tekute a da sa utriet handrickou a mam opat cisto a sucho
.... jo ja viem mnohy z Vas povedia ze co sa mi take moze v kufroch vyliat
schvalne nech si kazdy z vas povie ci uz mal takuto "nehodu"
vlk> no, takovou nehodu jsem teda ještě neměl. Nebo to spíš neřeším. Tekutiny vozím v petkách a většinou jde o vodu. Vždy záleží na tom, jak náklad upevníš proti takovéhle nehodě.
Pokud někomu nevyhovují jakékoliv polstry, tak si kupte tašty třebas od Marseluse http://marselus.c...-bmw-10-10GSA 1250 Rallye 2024