Dovi máš recht je to pravda platí to od 1.10. bratia jsou fakt papežtější než papež to už nemá obdoby prodával jsem na SK svou omegu 3.2 160kw šlo to známýcˇm mé přítelkyně,prosili mě rychle to příhlásit do 30.9. nebo potom jim napočítali 1300 euro + pro tento stát vydřiduchůdrtí obyč.lidi nejhorší na tom je,že to platíš vždy při převodu tzn,že v krčme na SK se Janko domluví s Ferkem u borovičky,že mu prodá omegu 3.2 a opět platí kupující + 1300 eur.Další epizoda jsou jejich KO kontrola originality Stk,apod jsem tam 2hodiny 2 technici prolézají omegu lepí štítky samolepky,které každý vrakárník může strhnout,pak se dočteš,že našli cca 50 kradenejch aut v Trenčíně po kontrole KO,fakt nemám slov.
neni to tak ze sa plati stale ale len pri prvom prihlaseni na SK znacky ak mas uz SK znacky poplatok sa uz neplati
Cize plati sa iba pri novo kupenom aute motorke alebo dovezenom zo zahranicia.
Ale aj tak su to kur.. vyje....
Upravil bubak99 dne 16.10.2012 20:52
likvidujem se sami a dobrovolně,děláme si sami takových předpisů a norem,aby měl uředník co razítkovat,nejlépe osmkrát a kamarádíček na úřadě dobrey džob.
jsme národ ****ů a jednou nás vlastní zákony sežerou,spíž už žerou
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz