Zdravím, mám problím s BMW GS 1100. Začala se mi rosit pumpa přední brzdy. Byl jsem sní v Itálii a dokonce mi brzda 2x vynechala!!! Že jsem jí promáčk a nic a musela se znova namačkat. Pumpu jsem mě rozebranou. Gumičky jsou zdraví. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Nová pumpa stojí 7000,- a to se mi kupovat nechce. Když pumpu utřu tak po každých 10 km už je lehce orosená kapalinou. Děkuji za každou radu
Tak jestli je po 10km orosená od kapaliny, tak buď gumičky "zdravé" nejsou a nebo není zdravý válec (vyoxidovaný - dlouho neměněná kapalina, třeba i od předchozích majitelů tzn. vlhkost vykonala svoje).
Mardock: jo, jo. To je opravná sada "pístek s gumičkama". Když bude mít váleček OK, tak tohle bude zdroj problému - gumičky klidně můžou vypadat napohled dobře a přitom pořádně netěsní.
Upravil Tonda dne 23.10.2012 16:31
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Pokud ti rosí, tak jak píše Toník, gumy určitě nebudou OK. I kdyby vypadaly sebelíp.
Protože pokud by byl vyžraný válec, vezme sebou i gumy. Rozebrat, jestli půjde vyčistit, nejemnějším smirkem, nebo pastou na filci, a doufat že to nové gumy poberou.