Ahoj. Už se vám někomu na 12ADV za jízdy vypnul klíček za jízdy? Stalo se mi to dvakrát během jedné jízdy. Normálně se otočil klíček do polohy vypnuto. Je tost nepříjemný a i dost nemezpečný. Řešil to už někdo? Mám najeto 46tis za dva roky a nechce se mi věřit, že odešla spínačka. Ale asi to tak vypadá coooo?
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Jarda BMW GSA napsal:
Ahoj. Už se vám někomu na 12ADV za jízdy vypnul klíček za jízdy? Stalo se mi to dvakrát během jedné jízdy. Normálně se otočil klíček do polohy vypnuto. Je tost nepříjemný a i dost nemezpečný. Řešil to už někdo? Mám najeto 46tis za dva roky a nechce se mi věřit, že odešla spínačka. Ale asi to tak vypadá coooo?
Takhle těžko říct. Já mám jen 12GS,najeto přes 56.000km a nic takovýho se mi neděje. To by se muselo vidět.
jak se uz pise, chtelo by to videt... kdyz ti za jizdy vypne zapalovani, nejde mimo jine posilovac brzd, "to je teda vzruso panove"
nemas na klicku dalsi veci? jine klice, klicenku? neco tezsiho nebo vetsiho na plochu, do ceho by mohlo fouknout?
ja tam vozim dalk. ovl. na alarm + 2 klicky na zamek pres kolo a na kotouc... obcas pri jizde to poskakuje, ale zda se mi nemozne aby se to samo otocilo, mam "jen" GS s 22000km a spinackou jde primerene tezko otocit...
nekdo / neco si s tebou pohrava...
zeptej se treba v autecu, tam jsou samy odbornici
reklamoval jsem pri brzdeni nad 100km/h trepani predniho kola, byli schopni udelat vsechno od vyvazeni kola pres vymenu kotoucu az po vymenu kola - rafku, jen kluci zapomeli, ze pokud maji povolene 4 srouby na spodni vydlici nic z toho jim nepomuze
a jak uz to tak byva, co si clovek neudela - nedotahne sam, to nema
Já mám u jedenáctky podobný problém. Vyskočilo mě pouzdro s aretační pružinou. Tak jsem tam nacpal pružinku z průpisky a tlačí to přes kuličku s ložiska. Nafoť to, chtělo by to vydět.
www.lc8adv.cz
Mám na klíči hadrovou klíčenku s dálkáčem a klíčkem od GPS. Taky mě to napadlo, jestli se to neotočí tím, ale zdá se mi to jako kravina. Je to fakt hnusnej pocit. Stát se to v zatáčce, tak letim ven.
Juan napsal:
Já mám u jedenáctky podobný problém. Vyskočilo mě pouzdro s aretační pružinou. Tak jsem tam nacpal pružinku z průpisky a tlačí to přes kuličku s ložiska. Nafoť to, chtělo by to vydět.
Problém je v tom, že já v pátek ráno startuju Rumunsko. Od kud jsi?