Čau, čím chráníte vidlice? Na neopreny sou názory : 50 chválí a 50 ne. Je nějaká další alternativa? Co používáte vy na bahnité a zaprášené cesty ? Dík za věcné komenty.
oki napsal:
Čau, čím chráníte vidlice? Na neopreny sou názory : 50 chválí a 50 ne. Je nějaká další alternativa? Co používáte vy na bahnité a zaprášené cesty ? Dík za věcné komenty.
Já používám na bahnité a zaprášené cesty Jeep Cherokee
oki napsal:
S vidlákem a nebo vidlicí uvnitř?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nevidím proč by neopren měl vadit? max že ho muže prorazit letící kámen. Tak to už pak leda ty hnusný plastový harnoniky jak na jawě 350 tramp
... servis a diagnostika BMW Motorrad
oki napsal:
S vidlákem a nebo vidlicí uvnitř?
S vidlákem
Nebo raději s vidlákem Valašskýmaby jsi to pochopil Žižkovský křupane
ja bych si i koupil neopren akorat je to nahouby ze musis sundat vidle , to od pardala vypada dobre
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
taky asi půjdu po těch harmonikách...neopren je sice hezčí, ale účel světí prostředky, takže jestli na něco narazim, tak dam vědět taky chi na DAKARA
Upravil oki dne 06.12.2012 13:56
oki napsal:
taky asi půjdu po těch harmonikách...neopren je sice hezčí, ale účel světí prostředky, takže jestli na něco narazim, tak dam vědět taky chi na DAKARA
Tak spojíme síly. Rozměry jsou na Dakaru: 41mm, 60mm, 240mm
na Dakaru mam klasicky gumovy harmoniky za cca 36Kč kus..asi jsou z Jawy 350, delka sedi, prumer dole v klidu, nahoře je třeba trubku vypodložit. Namotal sem tam normalka gumovy tesněni co se použiva do oken nebo dveří, na to navliknul harmón, stahnul el.paskou a cely neopreny a nebo harmoniky za 99E si mužou strčit
Mám neopreny od Zlocha a vše gut. Pod nimi jsou vidle jak nové
Upravil geofre dne 07.12.2012 09:28
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí