Do toho bych se nepouštěl... Takhle máš zachovanou historii a aspoň trošku nad vkládáním textů přemýšlíš (i když někdy to tak u některých nevypadá)... Mě se líbí současná koncepce...
Na co chat, máte tam skvot vlákno a tam si můžete psát jak chcete.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
jo tohle je myslim dobry chat by to jen narusil, na to muzete mit svoje ICQ , skype atd. , jinak co bych ja uvital uz sem to tu psal dat to i pres Tapatalk, myslim si ze spousty lidi sleduje forum pres mobily a tohle by jim usnadnilo zivot
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
nemusel by to byt zrovna tapatalk.. staci ostrihana verze siroka na celej displej...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
VojtechPolicky napsal:
Teď píšu z mobilu a nepřijde mi to nějak nepohodlné. Asi záleží na systému a přístroji na kterém je to spuštěno. Nokia lumia 800 Windows 7.5
jo neni to spatny.. mam Note 2 a DOST poho.
nicmene stracil by ten STREDNI sloupec.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
VojtechPolicky napsal:
Teď píšu z mobilu a nepřijde mi to nějak nepohodlné. Asi záleží na systému a přístroji na kterém je to spuštěno. Nokia lumia 800 Windows 7.5
jo neni to spatny.. mam Note 2 a DOST poho.
nicmene stracil by ten STREDNI sloupec.
Reseni je celkove vzato jednoduche (jak rikas - vzit tu prostredni tabulku...), trosku vice prace je s ostatnimi aspekty - napr. reklama
Za me: je to tu jednoduche a napr. na iPadu ci na S3 staci 2x klepnout na prostredni tabulku a vycentruje se to. Takze: nechat tak...