Jsme se dneska s Mr. GS sešli u jednoho příspěvku a dávali jsme odkazy do tagů. Petr byl o minutku rychlejší, tak jsem svůj opravený příspěvek odmazal a napadlo mě, že se to stává fakt často, tak proč to neudělat automaticky (pokud lze).
Jsme se dneska s Mr. GS sešli u jednoho příspěvku a dávali jsme odkazy do tagů. Petr byl o minutku rychlejší, tak jsem svůj opravený příspěvek odmazal a napadlo mě, že se to stává fakt často, tak proč to neudělat automaticky (pokud lze).
Kdyby jste nebyli tak aktivni a nemuseli to mit hned,tak upravuji uz ty puvodni prispevky a odkazy menim na aktivni.Jenze kdyz vy uz napisete dalsi prispevek,kde je odkaz aktivni,v dalsim prispevku vam inzerent podekuje za to ze jste mu dali aktivni odkaz,vy mu pak jeste mnohdy napisete jak se to dela atd......
Aby to pak melo hlavu a patu,to bych zase musel ty vase prispevky mazat a to uz taky neni idealni.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Dalsi vec jsou citace.Obcas to davam dokupy aby bylo vubec poznat kdo koho a co cituje.Spis tohle by se lidi meli naucit,v tom vidim vetsi problem.A poupravovat to v nejakem delsim vlakne,kde uz lidi tu spatnou citaci stihli zkopirovat a citovat to dal,to uz je pak nekdy nad moje sily a cas.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kdyby jste nebyli tak aktivni a nemuseli to mit hned,tak upravuji uz ty puvodni prispevky a odkazy menim na aktivni.Jenze kdyz vy uz napisete dalsi prispevek,kde je odkaz aktivni,v dalsim prispevku vam inzerent podekuje za to ze jste mu dali aktivni odkaz,vy mu pak jeste mnohdy napisete jak se to dela atd......
Aby to pak melo hlavu a patu,to bych zase musel ty vase prispevky mazat a to uz taky neni idealni.
To sice jo,ale někdy je lepší mu to touhle cestou vysvětlit,než jen opravit,protože to příště udělá zase...ale fakt je,že je tady pár takovejch u kterejch to nemá smysl ani opravovat,natož něco vysvětlovat
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
hele hosi.. staci na to url 3x kliknout a oznaci se cela adresa... pak jen tuknes na url a hotovo.
funguje minimalne v chrome...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hele hosi.. staci na to url 3x kliknout a oznaci se cela adresa... pak jen tuknes na url a hotovo.
funguje minimalne v chrome...
Jenže jsou tu bohužel tací, kteří ani neví, že máme k dispozici nějaký tagy.
Jen jsem se zeptal, jestli by to šlo zautomatizovat. Pokud to není problém, pak nechápu proč si neusnadnit práci. Pokud to problém je, tak to dál neřešme.
Upravil xHackerM dne 03.02.2013 10:51
Já mám za to, že toto forum to neumí. Zpravoval jsem podobný jenom lehce upravený. Pokud to Milos rozluští tak kloubouk dolů. Jestli ne navrhuju třeba založit jedno vlákno jako na trénink těchto tagů pro ty, kteří to nevědí a ti znalí jim poradí co dělají špatně.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén