Jelikož je tu spousta šikovných lidí tak mi určitě pomůžete :-)
Nevíte co znamená chyba 17535 - P1127 - 35-00 - na VAGu
Jedná se o motor 1,4 MPI 44kW typ ANW. Nějak nechce startovat a když už naskočí, tak po chvíli zdechne :-( Odhadl bych to na bohatou směs, ale vůbec nevím co by to mohlo být.
Tahle technika už jde bohužel mimo mě.
Upravil Pitbull dne 01.03.2013 22:57
No úplný kopyto zas nejsem. Jde o to že pokud by to byla nějaké blbost, viz ty svíčky a pod. tak by to bylo v pohodě. Pokud by to bylo nějaké čidlo tak už bych přemýšlel jestli to má smysl. No a pokud bych to měl dát do servisu kde vymění půl motoru, než na to přijdou, tak se na to vykašlu.
JJ rozumín jak to myslíš, i se tak podle toho řídím. Už dávno jsou pryč doby kdy jsem se v něčem hrabal :-)
Díky za rady, zkusím to a uvidím. S tou teplotou bude problém jelikož neukazuje teploměr Když to nepomůže, tak to někam odvezu a budu doufat že to nebude stát víc jak auto
Nějak nechce startovat a když už naskočí, tak po chvíli zdechne :-( Odhadl bych to na bohatou směs, ale vůbec nevím co by to mohlo být.
Mel jsem stejnou zavadu, jak popisujes. Sice 1.2, ale stejna zavada. Kdyz jsem otevrel kapotu, tak byla citit spalenina po nejakem zkratu. Byl to nejaky modul vstrik-svicka (uz si nevzpominam) k jednomu valci, od te doby klid.
Moj pohlad na vec
Ked nejde, neukazuje teplomer, je chyba v cidle tepoty, a tym padom nevie pripravit zmes na spalovanie.Preventivne pozret termostat....
Popripade, este zdiagnostikovat snimac otacok, tiz sa lubi odporucat do dejin....