já to teda nepoužívám, vypadá to dobře ale je to o tom kolik lidí to unás používá..
Upravil lako dne 15.04.2013 11:31
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
To je fakt. U nás na konci světa takřka nikdo, ve větších městech je to rozšířený hodně. Nicméně mě stačí jet trasu Rumburk - Liberec a zatím jsem měl hlášený např. všechny hlídky, který jsem potkal.
tak je dobré.., ..kdyby to používalo hodně lidí bylo by to peckové!
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
Doporučil bych Sygica. Můžeš si stáhnout jakoukoli mapu zdarma, když víš jak. Má to mapy podobné google maps. Tudíž tam najdeš i ty největší prdelákovice včetně čísla popisného. Toto bývá celkem problém u tomtoma, který menší obce nehledá a č.s. už vůbec. Pokud budeš chtít mám oboje doma stažené a odzkoušené. Je to teda pro Android nevím co máš za systém v telefonu. Hodně se mi líbí, že sygic ukazuje za kolik metrů bude změna rychlosti nebo, že to není jenom obrázek, ale ukazuje to kopce atd , kdyby tě něco zajímalo klidně do PM
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
pouzival jsem driv, ale nejak mne to prestalo bavit.
Google navi je radove lepsi imho.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bajlak napsal:
Doporučil bych Sygica. Můžeš si stáhnout jakoukoli mapu zdarma, když víš jak. Má to mapy podobné google maps. Tudíž tam najdeš i ty největší prdelákovice včetně čísla popisného. Toto bývá celkem problém u tomtoma, který menší obce nehledá a č.s. už vůbec. Pokud budeš chtít mám oboje doma stažené a odzkoušené. Je to teda pro Android nevím co máš za systém v telefonu. Hodně se mi líbí, že sygic ukazuje za kolik metrů bude změna rychlosti nebo, že to není jenom obrázek, ale ukazuje to kopce atd , kdyby tě něco zajímalo klidně do PM
Rozhodne si nemyslim, ze je to super navigace. Libi se mi hlavne to vse kolem, to, v cem je tahle navigace uplne jina, libi se mi jeji moderni online.
Jasně garmin to není, ale zase na druhou stanu je to zadarmo a navede mě opravdu všude. A jak píšeš je v něčem jiná a to se mi právě líbí. Dokonce i podpora funguje. Ukazovalo mi to za 500 metrů bouračku a ejhle ona tam fakt byla.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén