Jak vidíte dnešní naše šance pro Švýcarsku? Porazili jak Švédy tak Kanadu. My žádný solidní výkony nepodáváme až tedy na golmana Saláka, který opravdu chytá jak pán Bůh. Podle mě nás přejedou, ale tajně doufám, že se kluci vzpamatujou apodaj luxusní výkon.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Bajlak napsal:
Jak vidíte dnešní naše šance pro Švýcarsku? Porazili jak Švédy tak Kanadu. My žádný solidní výkony nepodáváme až tedy na golmana Saláka, který opravdu chytá jak pán Bůh. Podle mě nás přejedou, ale tajně doufám, že se kluci vzpamatujou apodaj luxusní výkon.
Popravde jsem se taky tech Svycaru bal, ale uz to vypada, ze se nasi snazej vic strilet tak to dneska snad dopadne.
F 650 GS (00)
Bajlak napsal:
Popravde jsem se taky tech Svycaru bal, ale uz to vypada, ze se nasi snazej vic strilet tak to dneska snad dopadne.
tys to zakřikl.... bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Prohra našich hokejistů je jasnou chybou trenéra... Pokud má Hadamczik koule, a je to chlap, tak po dnešním zápase odejde z postu hlavního trenéra české repre. Co tam předvádí.. to je otřesný. Švýcaři hráli opravdu dobře.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...