Nikde jsem tady nenašel žádné informace o těchto botách. Můžete mi někdo poradit jak jsou na tom? Voděodolnost atd. popřípadě jestli jsou srovnatelné se sidi goretex adventure?
To samí jako forma dominator comp.Je to tvrdá bota ale botička je hodně pohodlná.A teče do nich. Na boxerovi je to docela v pohodě mokro v nich začne být až při delší jízdě v dešti.Já je mám rád ale někdo jinej na ně nadává že jsou nepohodlný.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Potřebuji právě boty na cestu do albánie, něco pevnější a bezpečnějšího než moje cestovní boty. a když už si budu kupovat, tak jsem chtěl aby tam co nejmín teklo nebo vůbec. budu rád za každou radu
Sidi adventure gore jediny pevnejsi boty do kterych netece. Do vsech crossovych ci takovych bot tece, proto je ve vetsine gelova botka, ktera se vysusi rychle a plast oschne Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Sidi adventure gore jediny pevnejsi boty do kterych netece. Do vsech crossovych ci takovych bot tece, proto je ve vetsine gelova botka, ktera se vysusi rychle a plast oschne