Nevím zda Vás to bude zajímat, ale u nás na vesnici se rozhodli, že se vrátí zpět do dětských let a pořádají mistroství světa v kárách. Kdyby měl někdo zájem tak 8.6. se koná již třetí ročník. Můžete se buď zúčastnit a nebo se jenom podívat je tu zde i dráha pro děti občerstvení atd.. :-). Dávám i video pro inspiraci :-)
YouTube Video
Upravil Bajlak dne 26.05.2013 18:26
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Nechal jsem se vyhecovat a jel jsem dolu na káře, která byla určena pro děti. Bohužel 108 kg to táhlo stále rychleji z kopce přes to, že jsem brzdil jako blázen no a pak pád. Takhle to vypadalo těsně před mojí bouračkou Před
Potom
Úrazu z této nehody je více, ale nebudu to tady rozepisovat :-)
Upravil Bajlak dne 26.05.2013 18:39
Jen tak pro info kára viz níže (kde mimochodem sedím já ) dokázala na trati v jednom úseku vyvinout rychlost 87,3 km/hod. Takže žádná sranda. U nás v týmu se řídíme sloganem SMRT NEBO VÍTĚZSTVÍ nic jiného nebereme. Také jsme oba závody vyhráli
Kdyby někdo měl zájem třeba vidět více foto nebo videí ze závodů (kárek bylo spoustu) dejte mi vědět do PM pošlu
Upravil Bajlak dne 27.05.2013 10:16
lako napsal:
tvl takovej kvapik na "starym kočáru" to bych se pos**l
Taky jsem se z toho párkrát málem posral. Nejlepší je první testovací jízda, když všichni dorazí zpátky nahoru tak je to jak v boxech F1. Všichni nářadí a ladí věci k dokonalosti. Upadané kolečka promazání řízení atd. fakt prdel . Pak číslo 13 za 2 minuty na start a on to má celý do šroubku rozebraný to jsou pak rychlovky
Upravil Bajlak dne 27.05.2013 10:19
tak to vypadá super.. otec dodnes vzpomíná jak jsem jako malý rozřezal na káru ségře sporťák a krásné modřínové desky, které měl na cosi odložené.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Bajlak napsal:
Jen tak pro info kára viz níže (kde mimochodem sedím já ) dokázala na trati v jednom úseku vyvinout rychlost 87,3 km/hod. Takže žádná sranda. U nás v týmu se řídíme sloganem SMRT NEBO VÍTĚZSTVÍ nic jiného nebereme. Také jsme oba závody vyhráli
Kdyby někdo měl zájem třeba vidět více foto nebo videí ze závodů (kárek bylo spoustu) dejte mi vědět do PM pošlu
To je profi kara!!! LED svetla, tacho, ... Blatniky to ma taky a co blinkry?
To je profi kara!!! LED svetla, tacho, ... Blatniky to ma taky a co blinkry?
Díky za po chvalu ještě ladíme detaily. Člověk by nikdy neřekl co ze dvou koloběžek dokáže udělat . Jediný co jsme na káře nevychytali je sedlo je to nějaká kožená obyčná židle z IKEI a v zatáčkách z toho klouže prdel asi doděláme rámy kolem toho sedla. Se divím, že sis všiml toho tacháče Blinkry nejsou potřeba, kdyby náhodou tak mávnu rukou jako na fichtlu . Měli by nově dorazit nějaké káry z Ústí n/l takže bude silná konkurence .
Díky za po chvalu ještě ladíme detaily. Člověk by nikdy neřekl co ze dvou koloběžek dokáže udělat . Jediný co jsme na káře nevychytali je sedlo je to nějaká kožená obyčná židle z IKEI a v zatáčkách z toho klouže prdel asi doděláme rámy kolem toho sedla. Se divím, že sis všiml toho tacháče Blinkry nejsou potřeba, kdyby náhodou tak mávnu rukou jako na fichtlu . Měli by nově dorazit nějaké káry z Ústí n/l takže bude silná konkurence .
To mohla bejt taky slušná klouzačka, ale zase to má trochu ty lemy okolo těla. Asi tam dáme sedačku od Sparca něco takového
Upravil Bajlak dne 28.05.2013 11:58