Zdravím dělám si svojí GS 1200 zásuvku a měl jsem u krku smotanej jeden drát, tak jsme myslel že předešlej majitel ji tam měl, ale v tom svazku jsou 3 dráty. vede z originál svazku. Nevíte někdo k čemu ten drát vedly? všechno mi funguje.
Ted jsem se koukal na tvoje fotky...
To nebude ono...
Zkus pocist neco v tomto vlakne, muzou to byt predpripravene kabely pro volitelnou vybavu, napr. jak psal servisak - alarm, US verze pro nadobku s aktivnim uhlim atd.
Upravil Dejvidek dne 01.06.2013 09:45
Alarm tk neni ten je vzadu u svetla.. tohle je bud nastavenej original 3 pin co byl pod chladicem a nekdo ustrihl konec a pouzil to na hulvata i s nastavenim dratu ... a hnedej kostra bilej s pruhem je plus a zelenej se na origo navigatora signal od abs na ujetou vzdalenost pri jizde mimo hps signal...
Pokud ho pouzijes na zasuvku bude ti to vypinak can a bude to pouze po zapnuti klicku. Pri vypnuti se za 30 s odpoji
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Je to jak píše servisák. Použít na zásuvku to můžeš, ale budeš limitován odběrem. Jestli chceš připojovat spotřebiče i s větším odběrem (např. kompresor na 12V), tak si udělej zásuvku přes pojistkové pouzdro napájenou přímo z baterky.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...