Jak jste si někteří všimli, mám na inzerci danou svoji motorku a ozvalo se mi několik vážně zajímavých kupců.
Prvních chlapík, zaručený angličan (s angličtinou páťáka) byl po druhém emailu naprosto spokojen jak s cenou tak se stavem motorky a chtěl si pro ni okamžitě přijet. Převoz a papírování by zajistil jeho kamarád, bohužel kamarád nerad u sebe nosí hotovost proto by mě peníze poslal převodem. Po dotazu proč si nekoupí motorku v Anglii a pár dalších otázkách se začal rozčilovat, že si klidně může koupit motorku jinde, řekl jsem mu ať si poslouží.
Druhý "vážný" zájemce mi napsal včera ráno. Již v prvním emailu mi poslal jméno, adresu a telefon a pár otázek na servis a podobně. Jeho angličtina už byla znatelně lepší, ovšem pořád měla svoje mouchy. Odepsal jsem mu a zeptal se na stejnou otázku: "Proč motorka z ČR a ne z UK?" Jeho argument byl. že s motocykl z Anglie nemá dobrou zkušenost a že minulé auto co jsi koupil v Anglii bylo kradené a šel za to málem do vězení. Nabízí mi platbu přes PayPal a dokonce mi zaslal kopii svého pasu. Pro pobavení fotku přikládám.
Očekávám, že třetí zájemce a euro-spoluobčan již bude mít perfektní angličtinu, kompletní doklady, které mi zašle s ověřením od notáře a bude chtít zaplatit zlatem .
Paul přiložený následující obrázek:
jedine, co mne zajima, je to schema, ktery chteji zkusit.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jestli chceš tak ti přepošlu komplet konverzace a posluž si, ale mě se do toho fakt nechce.
jo.. posli. Drzy smejdi...
17 cm
Koukám že starý triky pořád fungujou. Tohle na mne zkoušela jedna zaručená irka někdy v roce 2005, když jsem tenkrát prodával na inzerát notebook Uznávám ale, že tahle verze s pasem je už propracovanější, ještě to ale chce pár lekcí photoshopu...
GS 1200 R Adventure
Studente pamatuj na rady strejdy Boba cash only oproti motorce,pokud máš ještě nedůvěru můžeš je potrénovat a nechat složit peníze na tvůj účet v bance (kontrola proti padělkům) pokud vše ok dáš jim moto, kopču velkého tp a do týdne pošleš na ně odhlášenou motku doporučeně jednoduché leč účinné
Bob napsal:
Studente pamatuj na rady strejdy Boba cash only oproti motorce,pokud máš ještě nedůvěru můžeš je potrénovat a nechat složit peníze na tvůj účet v bance (kontrola proti padělkům) pokud vše ok dáš jim moto, kopču velkého tp a do týdne pošleš na ně odhlášenou motku doporučeně jednoduché leč účinné
Jak říkáš Bobe, bohužel v ten moment kluci angličtí přestávají komunikovat
ten druhy imho taha z Paula osobni udaje, vcetne cisla uctu, aby skrze zneuzitou identitu spachal treba nejakej bankovni transfer atd.
17 cm
PARImoto napsal:
Kurna, ze by jsme to zacali vozit zpet do UK...Pozor na ne darebaky.
Moto mas krasnou Paule a kupec se najde..vydrz.Hodne stesti s prodejem...
Jestli chceš tak ti přepošlu komplet konverzace a posluž si, ale mě se do toho fakt nechce.
Chyba -já na Tvém místě bych to poldům dal-nic Tě to nestojí a oni třeba budou mít další indicii na to jak takovým ****ům minimálně znepříjemnit život. Když nad tím každej mávne rukou tak co by nepodváděli když skoro nic neriskují a lidi na sobě nechají dříví štípat.
Chyba -já na Tvém místě bych to poldům dal-nic Tě to nestojí a oni třeba budou mít další indicii na to jak takovým ****ům minimálně znepříjemnit život. Když nad tím každej mávne rukou tak co by nepodváděli když skoro nic neriskují a lidi na sobě nechají dříví štípat.
jj.. jinak pozor.. je to temer urcite gang.
17 cm