Dnes jsem kupoval lístky na autovlak.Chtěl jsem do Popradu a jen pro formu jsem se zeptal,kdy konečně budou prodávat až do Košic,když autem se tam jezdí běžně. Odpověď byla překvapivá,s motorkou můžete jet hned.
Jedná se o autovlak,který vyjíždí z Prahy hl.n. ve 22:29 v Košicích je v 7:45. Z Košic to vyjíždí 22:15 a v Praze je 7:36. Za lístek pro jednu osobu s lehátkem, jednu motorku tam a zpět jsem zaplatil 3.368,- Mně to přijde přijatelné,ušetříme čas za přejezdy a o to víc si zajezdíme v Rumunsku. A pro ty ,co by vůbec ale vůbec nikdy ani omylem...že na špuntech přes republiku a pak ještě Slovensko,...... no nic moc.
xHackerM napsal:
Když jsem služebně v Hamburku, tak tam denně večer nakládají autovlak a vždy tam stojí i řada motorek. Ale víc o tom nevím, jen chodím kolem na hotel.
Vim o autovlaku Viden - Feldkirch. Nekteri ho pouzivaji, kdyz chteji jet s motorkou na dovolenou ze Schweizu do Cech, jelikoz po dalnici to neni moc zazivna cesta.
Z Neu Isenburg do Narbonne, což je odjezd cca pod Dusseldorfem a příjezd na FR-SPA hranice, to stojí jednosměrně asi 16000 tisíc s nejlepvnějším ubytkem ve vlaku.. to je pěkný počin..
Marino