... zdarec , dovybavuji nářadí na mojí 12-ku a měl bych dotaz .. existuje nějaký origo svíčák na 12-ku .. ideálně kombinovaný s klíčem na osu předního kola ? ...
.. je potřeba na vytažení fajfky na svíčku u 12-tky taky taková plastová svěrka jako je na 1150 ?
díkes
(ch)stepan
Potřebuji radu ohledně klíče na seřízení předpětí pružiny na tlumičích.Potřeboval bych pružinu změkčit,ale nemám na to klíč.Je na to orig.klíč,nebo je nějaký univerzální?Díky za rady.
Dum spiro,spero.
Biker755 - kouknu se ti zítra v dílně - myslím, že nějaký "plonkovní" klíč na seřízení předpětí pružiny mám navíc - což je mi na nic. Poslal bych ti ho, jestli ti to pomůže.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Biker755 - kouknu se ti zítra v dílně - myslím, že nějaký "plonkovní" klíč na seřízení předpětí pružiny mám navíc - což je mi na nic. Poslal bych ti ho, jestli ti to pomůže.
Ok,když ho najdeš,tak dej vědět a pošlu ti kontaktní údaje.
Dum spiro,spero.
Tonda napsal:
Mám to v upomínce - zítra dám vědět, ale myslím že ho určitě mám.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Mám to v upomínce - zítra dám vědět, ale myslím že ho určitě mám.
Nevím jestli to kladivo je ideální ale na cestách se může hodit já bych raději volil něco takového
famoza přiložený následující obrázek:
[53.53Kb]
Upravil famoza dne 25.02.2014 23:12
Prodej náhradních dílů na baworáky bmwmotoparts.cz , servis BMW , výroba doplňků a příslušenství , dovozce doplňků Altrider