Ve veřejném hlasování byl vybrán motiv číslo 2. Tímto se omlouvám těm, kteří si již objednali a zaplatili motiv číslo 1 a nesouhlasí se změnou. Budete se musit přizpůsobit nebo Vaši objednávku zrušte. V paralelním vlákně o kšiltovkách jsou popsány důvody, proč ke změně došlo. Je nutná, protože o motiv číslo 1 nebyl takový zájem, abychom mohli objednávku uskutečnit.
Prosím vyjádřete se k navrhovaným motivům osušky. Stále nemáme splněné minimální množství 50ks a pokud nevíte nebo je Vám to jedno, přesto prosím o Váš hlas a to k motivu, který bude ve vedení (měl by to být motiv č. 2 - novinka z dneška na základě Vašich přání). Na konci hlasování by se nemělo stát, že to bude 50/50, pak se těžko budeme vejít do zmiňovaných 50ks.
Já taky, abych viděl stav hlasování. Nicméně můj hlas padne nakonec na tu stranu vah, kde budou % převažovat, abych podpořil kvantitu objednaných kusů.
Jednoznacne 1. Druhy vypada jakoby nedodelany, to uz by snad bylo lepsi jen to velky logo,pac ty maly se k tomu vubec nehodej. U prvniho to ta linka nejak propojuje a a v relau to vypada myslim velmi dobre. Jen ten text dole je uz trochu zbytecnej.
Jen muj nazor, ja kupovat nebudu pac jsem uz orange
Motiv č.2 bych si mohl vzít sebou do truhly. Jen nevím, jestli mi to tam manželka dá.... Za mě č1. Pokud bude převažovat č.2 , tak se přizpůsobím.
Upravil hobr dne 01.08.2013 21:43
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Hlasoval jsem pro č.2 protože se mi moc nelíbí ten nápis, ale za mě by byl ideál č.2 s modrýma pruhama z č. 1, ale chápu, že tohle už je finále tak si počkám co bude a to vezmu
BMW R 1150 GS