Mám GS krátce, tak se seznamuju a po staré motorce (Inazuma), zjišťuju, že je tady fatální nedostatek místa na všechny drobnosti co jsem zvyklý vozit. Když pominu místo na nářadí (kam se ale vejde jenom to nářadí), tak není vlastně žádný úložný prostor. Tak se ptám - jak to řešíte? Lékárničku, zámek, nějaký doplňkový nářadí... nějaký fígl? Nebo nic "navíc" nevozíte? Nebo to cpete do kufrů?
Dík za tipy :-)
David - Brno, 1150 GS.
Na 11-ce jí mam nacpanou pod sedlem, v přední části, částečně pod nádrží - musim si s tim dycky trochu hrát, ale vejde se tam .
krotitel červeného R 11OO GS
BMW Z-3 hadraplán
na každé straně rámu zadních stupaček mám přidělané malé taštičkyvleze se tam lepení,ksena,lékárna,žárofky atd.přitom to spolujezdci nezavazí
http://www.bmwgs.cz/forum/viewthread.php?forum_id=11&thread_id=582&rowstart=100 je tam můj helmut a ta taštička je tam vidět
Mám GS a vejde se mi k nářadí (bavíme se doufám o malý motolékárně), to plato se sice trochu vyboulí, ale sedačka v klidu zaklapne, u Adv. to možná bude horší.
Ja jsem si poridil rozsireni zadniho nosice a pak jsem na trikrat u TT (diky kluci za trpelivost a ochotu) nakupoval odpovidajici tasticku. V te pak vozim svuj "bordel".
David_BO napsal:
Mám GS krátce, tak se seznamuju a po staré motorce (Inazuma), zjišťuju, že je tady fatální nedostatek místa na všechny drobnosti co jsem zvyklý vozit. Když pominu místo na nářadí (kam se ale vejde jenom to nářadí), tak není vlastně žádný úložný prostor. Tak se ptám - jak to řešíte? Lékárničku, zámek, nějaký doplňkový nářadí... nějaký fígl? Nebo nic "navíc" nevozíte? Nebo to cpete do kufrů?
Dík za tipy :-)
Hello! Mel jsem taky Inazumu 1200 :-) Lekarnicku vozim v v bunde, v kpase co mam na zadech (zadku), antipich, naradi navic atd. v brasne od TT, ktera se dava misto sedla spolujezdce (ten je momentalne na matersky), zamek-lano mam pridelane na bocnim drzaku kufru gumicukem.
BMW R1150GS MY02
ja kvuli tomu vozim bocni kufry a taky uz mi parkrat pomohly zachranit pri padu motorku.
jo a mel jsem taky zumu ale 750 ...
a pak uz jen BMW ...nejpreve male a ted velke
Diky vsem za tipy. Nevim jestli pod nadrzi lekarna nevadi pruchodu vzduchu k sani... ja to zatim vyresil tak, ze jsem namontoval givi nosic na topcase, a mezi origo nosicem a timhli givi mi zbylo nejake misto, tak jsem tam lekarnu vmackal. Nahradni naradi, retez, antipich a dalsi kramy co jsem byl zvykly vozit jeste musim nejak vymyslet. Chci mit vole zadni sedlo a i kdyz vetsinou jezdim s kufrem, tak se mi to do kufru davat nechce, abych nemusel resit kam s tim kdyz nahodou kufry shodim.
Fakt nechapu proc na neco takoveho soudruzi z Mnichova nemysli, GS je jinak motorka zamerena na prakticnost a uzitecnost, ale tohle je tragedie.
Jinak zdravim byvale inazumisty, ja mel taky 750, byl to mazel , najel jsem si na nem 30000 km a loucil jsem se s tezkym srdcem, ale GS me zatim utvrzuje v tom ze zmena byla k lepsimu .
David - Brno, 1150 GS.
Nazdárek mám lekarničku mezi uchytama na přední sedlo a schránkou na nářadí na z.blatníku u nádrže jsem intaloval zásuvku na nabíjeni mobilu a mam tam i u zámek na kotoučovku u GSX 750 hafo místa má ji kámoš ja měl XJ 900 to samý GS vychytaný podvozkově ale na cestování zkrátka větší kufry tady to nezvládly ,každej den nemuže bejt posvícení???
Tak mam lekarnicku vyresenou.Nechal jsem si u kamose usit tasticku,aby pasovala na plotnu co dela tt,Wun.,atd.Je nepromokava,ma nepromokave zipy a krome lekarnicky tam mam duse,montpaky,mapu a spoustu dalsich kravin na jezdeni kolem baraku.
vevis přiložený následující obrázek:
[210.6Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak čtu toto postarší téma a docela se divím jak řešíte nedostatek místa na vercajk. Použití látkových taštiček na stupačkách se mi nějak nezdá, kufr taky nevozím pořád a cpát si to do kapes?? Nechápu jak se někomu nad vzduchovej filtr vejde jen lékárna,já tam mám takovou tašku a v ní lékárnu,zelenou kartu,montpáky,pumpičku,žárovky a pojistky,sadu šroubků a různýho hebedí co se můžou hodit(hadičky,drátky..),startovají kabely. Sedačka pochopiteně neodstává,sedí úplně normálně. V boxu s pojistakam mám 100ks zdrhovacích pásek,2ks izolaček,1.5m kabel s přechodem mezi zásuvkou bmw a autovou zásuvkou. A vzadu mám krom origo nářadí ještě nůž,zapalovač,3xbombičku se vzduchem+přechodka na ventilek,6x knot,3x lepidlo,"vývrtku" na montáž knotu,imbus 5mm s kulatou hlavou,kombinačky a hadr aby se to v tom boxu nemlátilo. Ani tentokrát není víčko niak vyboulený. Jelikoš nemám abs tak před baterií pod nádrží mám docela velkej prázdenej prostor kam by se vešel kompresor. Bohužel sem se k tomu ještě neodhodlal protože bych to potřeboval u někoho okouknout,nemáte to někdo?
Tak to nechápu kam jsi to všechno dostal já mám nad filtrem lékarnu a u zámek a pod zadním sedlem origo nářádí a kombinačky s nožem Ty jsi asi sám velký průkopník miniaturizace