Zdravím Vás.
Jsem novým hrdým majitelem K75RT. Chtěl bych Váš požádat, zdali by jste mi mohl někdo poradit se servisem.
Nemáte někdo pozitivní zkušenosti s nějakým servisem v rozumném okolí Pardubic?
Uvítal bych zkušeného ochotného mechanika a přiměřené ceny.
Mno to je paráda, ale Praha? To není nikdo nikde v Pardubickém kraji ? Potřebuju udělat jen základní servis po koupi motorky.
Každopádně děkuji za aspoň nějakou radu.
Na poprvé to tam dej. Máš jistotu, že to znají, předchází je jenom dobrá pověst a mimo základního servisu Ti na poprvé zkontrolují moto a případně upozorní na věci co nejsou zcela OK. Je to sice Praha ale na straně od Pardubic a dojedeš tam v poho.
co mě nezabije , to mě posílí
Ahoj, určitě bych i z pardubic zvolil carservis, mám s nima jako většina lidí tady jen tu nejlepší zkušenost a v pardubicích si od servisu vlakem do hodiny a půl.
Upravil GeorgPohodar dne 29.10.2013 14:16
Díky moc za rady. Pokud by byly schopni udělat servis řekněme na počkání tak bych toho určo využil. Ale jet tam, motorku tam nechat a řešit cestu domů a pak to samé znovu to je blbý. Počkat tam nějakou tu hoďku není problém. Máte zkušenost někdo s tak rychlým servisem? Je to vůbec možný? Viděl bych to na výměny náplní, seřízení ventilů atd. prostě celkové zkouknutí.
Ja jsem tahal do Carsevisu motorky až z polské Wroclawy kde bydlím a vždy OK :-) . Tedy většinou obě najednou a dodávkou v zimě ... . Chlapi byly celkem rádi že maj do čeho píchnout :-)
To by taky bylo řešení, naložit do dodávky a dovést v průběhu zimy To by bylo úplně nejlepší, jen to vožení v dodávce mám trošku komplikované. A ještě jedna věc. Dokážete někdo odhadnout o jakých cenovkách se za takový servis pohybuju?
Linhart89 napsal:
To by taky bylo řešení, naložit do dodávky a dovést v průběhu zimy To by bylo úplně nejlepší, jen to vožení v dodávce mám trošku komplikované. A ještě jedna věc. Dokážete někdo odhadnout o jakých cenovkách se za takový servis pohybuju?
No, když jsem koupil Bobše a dal ho do Carservisu, tak odhad byl cca 5000,- a nakonec to bylo skoro 9. Ale bylo to tím, že jsem chtěl vyměnit všechnu spotřebku včetně klíňáku a podobných kravin a když už se to dělalo, tak se měnily ložiska v kardanu a ještě pár takových špíčků.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mno tak to se poslouchá ještě lépe. Super! To jste mě potěšili. Tak ještě vymyslet tu dopravu nějakou dodávkou, nebo něco podobného. Kdyby to náhodou někdo řešil podobně a měl cestu přes Pardubice, rád se složím na naftu nebo si to rád zaplatím !
Do 5000Kč to musí mít určitě (základní servis o kterém píše - náplně, ventily atd.). Případné seřízení ventilových vůlí s použitím přípravku (nemusí se demontovat vačky) je práce na chvíli (ale musí mít člověk po ruce podložky).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Chtěl bych nechat vyměnit náplně včetně převodovky a náplně kardanu. Pak nechat zkontrolovat ventily a dát nové svíčky. Nevím co dál by se mělo na Káčku dělat. Nechám si poradit