Ahoj všem. Konečně došlo na koupi BMW 1200GSA. Rozhodnuto mám cca rok. Dá mi někdo typ na tento stroj? Nebo někoho kdo je vozí a prodává. Dám radši na doporučení. Pár jsem jich našel, ale bylo tav vždycky ale......
Monti napsal:
Ahoj všem. Konečně došlo na koupi BMW 1200GSA. Rozhodnuto mám cca rok. Dá mi někdo typ na tento stroj? Nebo někoho kdo je vozí a prodává. Dám radši na doporučení. Pár jsem jich našel, ale bylo tav vždycky ale......
Jeste jsem ji nikde nenabizel, ale uvazuji ze prodam svou R 1200GSA r.v.2009 barva magnesia najeto cca 12000km. Jsem prvni majitel a kupoval jsem ji v Tempus BMW Bratislava. Plna vybava+ navi 550 touratech a vcetne origo kufru.
Cena: 279.000,-Kc
LORD přiložený následující obrázek:
Sledovat ty inzeráty častěji,tak jistě začnu věřit v boha to je samej nefalšovanej zázrak
Začínám podezřívat jehovisty,že kšeftujou s motorkama přes inzerci
Upravil Mr GS dne 04.01.2014 15:41
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Zkuste to u sousedů v Deutschlandu. Já to tak udělal (u BMW dealera) a byl jsem nadšený-super služby, ověřený a dobrý stav, velká výbava, pravidelný servis, záruka atd. A zákazník je tam ZÁKAZNÍK. Dokonce se dá dohodnout u dealera i na malé slevě. Administrativa je dnes jednoduchá a doba na koupi taky ideální- Němci přezbrojují na LC a je teď celkem dost ADV na výběr. Chce to chvíli sledovat a něco se najde. Já si nechal zasílat denně vyfiltrovanou nabídku z MOBILE.DE a pak je vždy kontaktoval (je taky aplikace na android). Jen musíte být pak připraveni na celkem rychlou akci. Jezdí tam taky nakupovat hodně seveřanů (S, N, F), pro který je to výhodný a dost to vykupujou. Tak přeju šťastnou ruku!
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
Pokusím se přispět svojí troškou do mlýna ...
Stejnou situaci jsem řešil vloni na podzim. Chtěl jsem upgrade z 1150 RT na 1200 GSA. Procházel jsem všechny možný inzerce na Motororkářích, na Tipmoto atd., ale vždycky tam bylo nějaký ale ... Tak jsem se osmělil a začal více hledat na Mobile.de - a ejhle, byl tam! Dvouvačka 1200GSA rv 2010, plná výbava, první majitel, nehavarované, najeto 17.000 km a cena pro mě odpovídající . Takže jsem mu zavolal a na zpáteční cestě z cesty po Švýcarsku (tehdy ještě s 1150 RT) jsme se u Huberta zastavili, svezl jsem se a plácli jsme si - za týden jsem ji měl doma. Takže nákup v DE mohu jen doporučit. Tam se zpravidla nelže, stav a najeté km odpovídají popisu a hlavně - motorky jsou pravidelně servisované - nemají potřebu nikoho ochcávat, protože do dělají pro sebe...
Takže se vůbec neboj individuálního dovozu a jdi do toho - zvládneš to taky!
Přeji šťastnou ruku při výběru na Mobile.de!
Skalicak přiložený následující obrázek:
[123.29Kb]
Čtyři kola vozí tělo, dvě kola vozí duši ...
LORD napsal:
Jeste jsem ji nikde nenabizel, ale uvazuji ze prodam svou R 1200GSA r.v.2009 barva magnesia najeto cca 12000km. Jsem prvni majitel a kupoval jsem ji v Tempus BMW Bratislava. Plna vybava+ navi 550 touratech a vcetne origo kufru.
Cena: 279.000,-Kc
Tak už si ho Monti odvezl
Teď už jen popřát mnoho šťastných kilometrů a ať dělá samou radost