zdravim všechny potřeboval bych pomoct. Chtěl bych si vyrobit držáky na kufry,
nemohl by mi někdo z Vás poslat rozměry držáku,průměr trubky případně sílu.
Šikly by se podrobnější rozměry jako šxvxd a podrobnější nákres
pouzij 18x2,5 nebo dostupnejsi topenarskou 3/8" (ma cca 17,3 mm) ramecek 20/30cm a ubytek sochej podle fotek a mista uchyceni nejakych dobrych seriovych nosicu
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
já vzal taženku 16x2 a stačí to (otestováno několika pády). ale rámečky udělej určitě větší, co nejvíc na rozměr kufru. jakmile ti moto spadne na kufr, tak se ti ten hliníkáč pěkně zohýbá.
takhle to vypadá po 2 pádech
Labus01 přiložený následující obrázek:
zdravim všechny potřeboval bych pomoct. Chtěl bych si vyrobit držáky na kufry,
nemohl by mi někdo z Vás poslat rozměry držáku,průměr trubky případně sílu.
Šikly by se podrobnější rozměry jako šxvxd a podrobnější nákres
Díky Honzík :-)
Ze zkušenosti spíše doporučuji nechat si to vyrobit u Momula nebo u jiného "domácího" výrobce. Kluci jsou zruční a nejsou drazí. Také jsem o tom přemýšlel, že si je vyrobím a díky bohu jsem narazil na inzertní TT za dobré peníze, tak jsem je koupil. Jinak na druhou motorku jsme dávali právě držáky od Momula. Ušetří Ti to čas a ve finále určitě i peníze. Protože čas jsou peníze...
udělal bych to jak píše xHackerM, chtěl jsem je taky vyrábět, ale nakonec se mi naskytla možnost koupit givi nebo co to bylo, jsou z 16mm trubky a přivaření vzpěr jsou i docela pevné, a rozhodně to ušetřilo hodně nervů a možná i nějakou tu korunu, úplně mi stačí je rovnat po nějakém tom pádu,a dát je do podoby aby aspoň trochu lícovaly
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Mohl bych také poprosit o nějaký nákres prosím? Jinak rámeček 20/30 mi přijde docela málo, neví někdo prosím kolik mají ostatní nosiče? Opravdu jsou všechny tak malé?
Promiň ale nebudu tu šířit podklady které nejsou moje, stanislav216 má na profilu email, tak mu zkus napsat jinak rámeček je 25 x 35, celková šířka obou rámů je 53, herní úchyt 7 a zbytek jsem dělal nějak podle sebe