Kupoval jsem tam své první BMW F 650 GS a vše bylo v pohodě. Rozhodně jsem za ty roky nepřišel na nic, co by mi zatajil.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Asi před 6 lety jsem tam byl. Vozí moto na objednávku z Itálie.
Dal mi vybrat z moto It. ale jen z provincií Emilia Romagna a Lombardia.
Cena za dopravu a přihlášení byla cca 14000kč.
Jinak něco měl skladem moto slušný nevozí žádný šrot .Jednání super i na pokec
Já u něj nikdy nic nekupoval, i když to tam mám nedaleko, ale vím o dvou lidech, co od něj moto mají a nikdo si na nic nestěžovat. Platí to jako všude, chce to motorku pořádně prohlédnout a případně zkusit, každopádně motorkám Soukup určitě rozumí.
No nechci nějak hanit a urážet, ale na mojí f650gs co jsem u něj kupoval bylo fakt strašným způsobem zalitý palivový čerpadlo tmelem, protože bylo rozlomený nahoře v závitu, takže tmelu tam byla asi 5 cm vrstva z obou stran a benzin protejkal a protejká trochu ještě teď. To mi teda zkusil zalepit, ale neúspěšně a naúčtoval si to.
Navíc v motorce bylo jak on mi řekl moc oleje a tak přetékal vrchem přes sání vzduchu. V airboxu byl snad litr oleje. Když jsem mu to tam přivezl po týdnu nebo dvou od prodeje(dřív jsem se tam prostě nedostal), i přestože viděl, že tam něco teče už když jsem to od něj bral, tak mi napálil výměnu oleje a vyčištění motoru, který byl samosebou celý od oleje, asi za 3500 peněz. Trošku mě nasral no, ale třeba jsem vyjímka. Jenže místo slevičky za tydle problémy si ještě pár tisíc naúčtoval.
Ale co se týče chování, přišel mi v pohodě. Asi jsem měl bejt přísnější, co se týče mého problému. Mluvil jsem s nim 3 roky zpátky, takže fakt nemohu posoudit současné chování. Motorek tam ale teda měl jak nasráno, takže výběr dobrej.
Do it my way...
My od něj máme X-Chall, zatím bez problému.
Pak mám ale druhou zkušenost, když jsem mu volal kvůli nový baterce do 650, on si nebyl jistej typem a tak sme se domluvili, že si ji neobjednám přes e-shop, ale zajedu si pro ní a vezmu takovou, jakou mám v moto.
Když jsem tam dojel, naúčtoval mi asi o 250,- víc, že prej tamto je cena jenom pro e-shop. Vzhledem k tomu, že jsme od něj brali asi půl roku předtím toho X-Challa, docela mě nasr.l
Ve finále mi ta baterka odešla po půl roce a já sháněl v severním Rumunsku novou
jardajerman@seznam.cz
Zkoušenosti s panem Soukupem mám pouze v přezutí nových gum, kdy do telefonu řekl jednu částku a na místě chtěl téměř dvojnásobek. Jelikož to mám nedaleko, několikrát jsem se byl podívat a lecos si projet. Z BMW tam mívá velký výběr a nechá i bez zálohy svést. Je potřeba motorku pořádně prohlídnout a neukvapit se. Ceny má dost nadsazené a některé motorky mu tak leží hodně dlouho na prodejně. Cenu s ním neusmlouváte. Důvěru ale nepřináší ani fakt, že po dílně se mu válí dost motorů a hlavně z 1200 gs (viděl jsem asi 3).
Nic jsem od něj nikdy nekoupil, protože dám na intuici. Toť můj názor.
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017