Zdar mám dotaz,jen mě zajíma jestli jste někdo řešil na sve 1200 gs tuto věc...kamos na sve ma original svody s katem a na nich ma koncovku Remus hexacone s vyndávacím db-killerem... a zvuk nic moc,ale zase nechce investovat velky prachy do svodu a tak se pta,jestli by sel ten katalizator vybrakovat,aby to bylo něco jako cistý svody....? jasne ze timto zásahem se poskodí nenavratne kat,ale o to nejde... ma někdo s tím zkušenost,jak se to potom chova?
dělej,nebo udělej místo....
hlavne to smrdi a jde z toho napr. benzen.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Klavne pokud nechach origo banku na kat tak to nevykuchas ven komplet pokud to neriznes a pak to v tom rachta jak to bubla
... servis a diagnostika BMW Motorrad
ano s tím by asi počítal,že to rozřízne a vykucha apak se to zavarí,popripade se do te "banky" vevaří třeba trubka nerezova,aby se tam netlokl ten zvuk....hele třeba je to blbost,tak se jen ptam
Jendam napsal:
ano s tím by asi počítal,že to rozřízne a vykucha apak se to zavarí,popripade se do te "banky" vevaří třeba trubka nerezova,aby se tam netlokl ten zvuk....hele třeba je to blbost,tak se jen ptam
Prý se to tak běžně dělá..
Over than 250k km on BMW GS bikes
Napiš Chotěndovi.Prodával jsem mu svody s touto úpravou a navíc jsem ještě vyřízl ten přední propoj.Nevím,ale jestli už se dostal k tomu,aby namontoval.
.
Jendam napsal:
Prý se to tak běžně dělá..
pokud to vezmu laicky,tak by to neměl být problém a mělo by to plnit stejný princip,jako Y svod ( pokud ne tak mě opravte), tady jde o to jestli to už někdo dělal a jak se tam motorka vzhledem třeba k lambdám chovala, jestli to třeba pak neprskalo nebo tak něco...
PavelDR napsal:
Napiš Chotěndovi.Prodával jsem mu svody s touto úpravou a navíc jsem ještě vyřízl ten přední propoj.Nevím,ale jestli už se dostal k tomu,aby namontoval.
díky,už jsem mu napsal