Při 150kmh se prý začne roztahovat tak, že začne šoupat o blatníček.Ale prakticky to ověřeno nemám.Ale jinak R45 má asi tak stejně výkonu jako třinda takže bych se o ní vůbec nebál.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Při 150kmh se prý začne roztahovat tak, že začne šoupat o blatníček.Ale prakticky to ověřeno nemám.Ale jinak R45 má asi tak stejně výkonu jako třinda takže bych se o ní vůbec nebál.
Kámoš to má za J250 a má v této sestavě najeto snad 40000 a guma je jak ji tam při výrobě nasadili akorát řeší tak dvakrát za rok vůle v tažnym. už jsem mu dělal futra z kdečeho a vždycky se to buď zadře nebo rychle vybije....
Nevim jak nova guma, ale ta stara puvodni vyroba dala pres 6000km a byla porad OK a to uz za sebou urco neco mela. Vule v taznym jsem nemel, pravidene jsem to mazal (original). Za r45 o nem na rozdil od jawky ani nebudes vedet. Pav je skvela vec a kdybych ho nekde sehnal za rozumnej peniz, tak ho beru hned za kyvku.
to Vlastimil: klidne jed na big jizdu, to kolecko pravdepodobne nikdy nesjedes, u kazdyho pava ktery mame jsme po renovaci davali nove plaste, ale ty stare puvodni vypadaly uplne stejne, navic videl jsem uplne prvniho pava co se vyrabel,takovej ten s hranatou gumou se dvema drazkama, ktery byl v puvodnim stavu a polepeny samolepkama evropskych statu, pry "tata trochu za komance cestoval" a ten plast byl porad OK
měl jsem Pav 41 za Jawou a ta guma byla fakt nesmrtelná. Spíš se sralo to uchycení a jak se vůle v čepech zvětšovala, tak vozík docela plaval. Ale 150 bych s ním teda rozhodně necválal.
Upravil tomle1 dne 25.07.2014 00:10
tomle1 napsal:
měl jsem Pav 41 za Jawou a ta guma byla fakt nesmrtelná. Spíš se sralo to uchycení a jak se vůle v čepech zvětšovala, tak vozík docela plaval. Ale 150 bych s ním teda rozhodně necválal.
Mám představu že pojedu max.100.Jet stím 150 nehrozí páč ta R 45 mi jede max.130
tomle1 napsal: Spíš se sralo to uchycení a jak se vůle v čepech zvětšovala, tak vozík docela plaval. Ale 150 bych s ním teda rozhodně necválal.
svaril jsem si misto origo kloubu mezikus s kloubem z volantovy tyce z felicie a mam klid, vule prakticky nula, zesilil jsem uchyceni kyvky a udelal delsi cep, do kolecka se v pohode vejdou 4 loziska, 2 a 2 z kazdy strany, no a pneu se nesmi foukat vic nez 1 atm, spis malinko min, pak muzes obcas tech 150 nekoho predjet, jinak stala rychlost 120-130, cim je pav a motorka tezsi, tim je souprava klidnejsi
tomle1 napsal: Spíš se sralo to uchycení a jak se vůle v čepech zvětšovala, tak vozík docela plaval. Ale 150 bych s ním teda rozhodně necválal.
svaril jsem si misto origo kloubu mezikus s kloubem z volantovy tyce z felicie a mam klid, vule prakticky nula, zesilil jsem uchyceni kyvky a udelal delsi cep, do kolecka se v pohode vejdou 4 loziska, 2 a 2 z kazdy strany, no a pneu se nesmi foukat vic nez 1 atm, spis malinko min, pak muzes obcas tech 150 nekoho predjet, jinak stala rychlost 120-130, cim je pav a motorka tezsi, tim je souprava klidnejsi
Super nápad, ale jak jsi to dostal přes STK ?? Nebo na to kašleš?
Super nápad, ale jak jsi to dostal přes STK ?? Nebo na to kašleš?
Já mám všechny motorky přihlášené na dopravním inspektorátu v Pchjongjangu a tam se takové kraviny jako v EU naštěstí neřešíNo a popravdě na STK seru a budu to provozovat jen tak
uz jsem to tu kdysi resil, prihlasit se mi to nepodarilo, takze bobek na to, ale uz s nim nejezdim porad, ale jen na dovoleny,takze jednou rocne mam k nemu typovy list a povoleni od BMW helpreg, vic nezmuzu, prehazovali si mne jak horkej brambor, jungmanka,dekra,zkusebna klicany, chteli delat destruktivni zkousku taznyho,svareci papiry, material a podobny koko.tiny