Neválí se někomu doma plastový originál?
Mám zamykací, myslím že je to TT, a začalo se rosit. Jenže ne okolo víčka, ale okolo zamykacího středu na víčku. Tak bych chtěl vyzkoušet jestli je to opravdu víčkem, nebo tradičně O-kroužkem mezi plastovým hrdlem a ventilovým víkem. O-kroužek ve víčku jsem už vyměnil.
Pokud je teda to hrdlo stejný a bude do něj origo víčko pasovat.
Nejlépe Praha.
Díky
Jinak jsem přesvědčen, že problém je v tomhle malym O-kroužku, kterej má na sobě profily aby zapadl do osičky se závitem. Po rozborce a dotažení se dělá kapka už i v klíčový dírce... Otázka kde tenhle o kroužek sehnat...
x552 přiložený následující obrázek:
Jinak jsem přesvědčen, že problém je v tomhle malym O-kroužku, kterej má na sobě profily aby zapadl do osičky se závitem. Po rozborce a dotažení se dělá kapka už i v klíčový dírce... Otázka kde tenhle o kroužek sehnat...
Jestli to někde koupíš, tak v zeleným domečku ve Štěrboholech.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
servisak napsal:
Nekde vyhrabu v dilne. Zitra zavolej
díky, zavolám
Medik napsal:
PetrL napsal:
Nikdo nemá plastový víčko?
Jestli to někde koupíš, tak v zeleným domečku ve Štěrboholech.
jo, tam jsem kupoval ten větší kroužek, tak zkusím i toto