Pánové,
protože mám GSA teprve chvíli (asi 14 dní), rád bych se zeptal na pár věcí. Vím, že různé rachtání z motoru a převodovky je normální ale:
1) pokud ve vysoke rychlosti prejedu nejakou malou nerovnost (pro priklad - odrazky u stredni delici cary), citim takovy raz.. vetsi diry jsou v pohode Tak ze by kardan?
2) pri konstantnich otackach (za jizdy) mam pocit, ze bawo zvlastne vibruje (ne motor, frekvence vibraci je jina).. ze by kardan?
Jinak spokojenost nejvyssi a uz se tesim, jak spolu budeme drandit nase stezky pro dobytek i mimo ne.
Mě dělá 1100 zajímavej zvuk v terénu - odněkud od předku se při pojíždění např. přes kameny ozývá cinkání, jako když ťukneš něčím kovovým o drát v kole.
Za boha nemohu zjistit odkud ten zvuk leze. Že by nějak destičky cinkaly o kotouč?.... poradí mi někdo?
Upravil Hrabe_X dne 13.11.2008 14:23
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Myslel jsem si, že to jsou kotouče - mršky jedny.
Ještě jsem měl spadeno na ABS. Že se to nějak hádá a cinká jako při rozjezdu, protože v terénu se dost často každý kolo toči trošku jinak rychle..... hlavně mi bylo divný, že je vše dotažený,dráty nejsou prasklý, něco si cinká, i když neztrácím drobný z kapes a z motorky nic cinkajícího nevisí,jen já za řídítky a cinklej jsem nebyl...
Jo a nejzajímavější je, že to nejvíc cinká tak 2000km od baráku.
Upravil Hrabe_X dne 13.11.2008 14:37
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
no Báwo si prostě jen tak trochu žije vlastním životem..bud v klidu..při dodržení servisních intervalů je to nesmrtelný stroj..
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
Hrabe_X napsal:
Myslel jsem si, že to jsou kotouče - mršky jedny.
Ještě jsem měl spadeno na ABS. Že se to nějak hádá a cinká jako při rozjezdu, protože v terénu se dost často každý kolo toči trošku jinak rychle..... hlavně mi bylo divný, že je vše dotažený,dráty nejsou prasklý, něco si cinká, i když neztrácím drobný z kapes a z motorky nic cinkajícího nevisí,jen já za řídítky a cinklej jsem nebyl...
Jo a nejzajímavější je, že to nejvíc cinká tak 2000km od baráku.
Mě to dělá něco podobnýho,ale ten zvuk se někdy mění na plastový zvuky.Děláme si z toho prdel ale kurva mě to taky sere.A taky jsem na nic nepřišel.Jediný co mě napadlo je,že odlítají kamínky od př.kola a lítají na svody,popř.na plast co je řemen.Už jsem si na to dávno zvyknul ale teď jsi mi to připoměl.A to mě sere,protože o tom zase budu přemýšlet.*pissed*Večer si dám v garáži slivovici a budu se tomu zase věnovat.
To Luboss:
Člověče, jestli máš dost slivovičky, tak bych se výzkumu zůčastnil a testoval až do rána - ostatně jako obvykle, když se potkáme.
Ale pak budou cinkat permoníci v palici.
P.S.
Necinkají ti v terénu játra o plíce?
Upravil Hrabe_X dne 13.11.2008 15:01
H.
Hrabe_X napsal:
To Luboss:
Člověče, jestli máš dost slivovičky, tak bych se výzkumu zůčastnil a testoval až do rána - ostatně jako obvykle, když se potkáme.
Ale pak budou cinkat permoníci v palici.
P.S.
Necinkají ti v terénu játra o plíce?
Jo to nezní špatně.Tak kdy?Ale čistě jenom z důvodu toho výzkumu.Naše játra padnou na oltář vědy
[quote]Hrabe_X napsal:
Mě dělá 1100 zajímavej zvuk v terénu - odněkud od předku se při pojíždění např. přes kameny ozývá cinkání, jako když ťukneš něčím kovovým o drát v kole.
Za boha nemohu zjistit odkud ten zvuk leze. Že by nějak destičky cinkaly o kotouč?.... poradí mi někdo?[/quote
A nemáš volný kotouče na náboji? Sem to měl taky, dá se to odstranit tím, že sundáš kotouč a napružíš podložky pod šrouby , které upevňují kotouč. Snad to pomůže.
Upravil Deny dne 13.11.2008 15:52
Pomatenost, zvaná BMW.
Deny napsal:
A nemáš volný kotouče na náboji? Sem to měl taky, dá se to odstranit tím, že sundáš kotouč a napružíš podložky pod šrouby , které upevňují kotouč. Snad to pomůže.
Prověřím, vyzkouším - zimní večery budou dlouhé.
H.
Luboss napsal:
Jo to nezní špatně.Tak kdy?Ale čistě jenom z důvodu toho výzkumu.Naše játra padnou na oltář vědy
No ještě prdnu střechu na zdi a pak mám do jara volno...čili bysme mohli ty cinkající kotouče někde nechat preventivně vysvětit nebo si o tom alespoň promluvit.
H.