moja tlsta berta je prave na lakovani
idem z nej urobit majkla dzeksna (z ciernej bude biela)
ide o to ze pri lakovani nadrze by bolo najlepsie dat dole obe vrtulky (znaky BMW)
lenze z mikrofisov nie je jasne ako na to... neviem ci su tam prilepene alebo su na na nejakom pine ktory to bez poskodenia nedovoli dat dole
presiel tym uz niekto z vas, vie mi s tym helfnut?
dakujem
Já měl nádrž na laku onehdy...tak jsem tenkrát taky sondoval a nakonec i prakticky ověřil...
Znaky BMW (vrtulky) jsou přilepené, ale celkem FEST!! drží...můžeš je zkusit odřezat silonem nebo strunou, ale většinou se to moc nepovede a stejně se samolepka, která je celkem tuhá, zlomí nebo poškodí a po opětovném nalepení už to není stav 1a (toť vlastní zkušenost). Někteří radí nechat a jen oblepit při lakování, což asi ale není moc reálné při změně barvy laku na jinou. Takže asi zkusit opatrně odříznout a když se nepovede nepoškodit, tak holt případně koupit nové
Pokud jde o nápis R 1150 GS, tak ten jsem si vytvořil a nechal vyřezat ze samolepící barevné fólie (zvládne každá reklamka za opravdu pár korun)... "dxf" soubor nutný pro vyřezání popř. i obrázek polepu, pro informaci jak to vypadá, bych Ti v případě zájmu klidně poslal...i když asi budeš chtit polep jiný, páč já nemám GSA, ale jen obyč. GS.
Ve Středních Čechách - konkrétně na Mělnicku je obchod s autodoplňky. Tam jsem koupil pěkné plastické samolepky, které nevypadají "levně" a sada šesti stála asi stovku. Mají průměr 54 mm a jsou cca 2 mm silné, takže opravdu působí plasticky. Dával jsem je na plexi u šestapůly a dokonce držely jako čert dva roky i na motoru. Fotka motorky s nálepkami je na inzerci http://www.bmwgs.cz/forum/viewthread.php?forum_id=12&thread_id=2456 Proto si myslím, že by mohly být běžně k mání kdekoli v autodoplňcích.
dakujem pekne za odpovede...
ten znak stoji 398sk tak ich skusime dat opatrne dole a ked sa poskodia tak kupim nove... nestoji mi to za to tam mat nedostatky na laku
A což takhle zkusit za znak kapat aceton,nebo perchlor etylen,možná i technickej benzín až to pustí.Mnělo by to být přilepené oboustrankou a ta se dá umýt ředidlama.Chce to ale zkusit aby to nepoškodilo tu samolepku. Mně se dost osvědčil perchlor.který leptá jen některé hmoty.Benzín je skoro neutrální a rozpouští ten lep.Myslím že tak během 1hod.by to mělo odpadnout skoro samo.A ta oboustranka se dá běřně koupit.