Zdravim vsetkych. Kupil som pridavne led svetla od Interphone, tie teraz asi rok na trhu. Osadenie a kablovanie vsetko ok. Vie mi niekto poradit ako pripojim spinaci kablik ktory je na scheme nakresleny ,ze ma ist na spinaciu skrinku. Chapem to tak ze je to z dovodu, aby niekto nezapol svetla bez zopnutia klucom. Mechanicky to zvladnem pripojit. Ale neviem kde to napojit. Schemu mi to tu nechce prilozit ale mam ju z netu.
Dik za radu.
Upravil horac dne 04.10.2015 17:28
Nevím, co v té sadě přesně je, ani jaké je doporučení výrobce pro připojení. Každopádně to připoj přes relé, které bude spínané, jen při zapnutém zapalování. Řešilo se to tu nedávno, zkus to pohledat.
posli odkaz na to schema prosim, pokud je tam jen jeden drat tak ten je na privod proudu i ne na relatko na sepnuti, nejlepsi je kdyz je privod do relatka z baterky a relatko se spina treba od palubni zasuvky, ktera se sepne pri otoceni klicku
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
tak uz sem to nasel, tam zadny relatko neni, je to jen krabicka ve ktere se pospujuji veskere kabely a mas to primo zapojeno na baterku. Musel by si vlozit jeste na privodni kabel s pojistkou relatko a to by bylo ovladano treba zminenym kabelem od palubni zasuvky nebo od hlavniho svetlometu
Upravil schrek dne 05.10.2015 11:34
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček