no vypadá to zajímavě, cena taky zajímavá :-)
ale nikde jsem tam nenašel dost podstatný údaj - objem úložnýho prostoru
u mě teda zatím vede PAv, bohužel u nás máme nedobrý úřednice na registru vozidel a ani nemám žádný známý, takže k PAvu asi TP nedostanu abych ho moh legálně tahat za BMW :-(
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Píšou tam,že bude mít premieru na Motocyklu 09,tak tam už budou komplet info.Každopádně by to mělo mít lepší jízdní vlastnosti než pav....
BMW R 1100GS vzor kačer
Zajimavy to urcite je, ale kdybych nekdy potreboval takovou bagaz, kterou na normalni cestovni motorku (ne GSXR) nenalozim (nedokazu si to mnozstvi ani predstavit), jel bych radsi autem.
ale do evropy je to skvela zalezitost, pri takhle nalozeny motorce vubec nevim, ze ho mam az se musim obcas divat ve meste do vyloh jestli jsem ho neztratil a navic do nej dam tezky veci a tim snizim teziste, protoze do horniho kufru dam lehky veci a je to bomba, na passo stalle jsem ve vraceckach smerem dolu podrtil dva maniky na ducatkach, docela cumeli
jpbmw přiložený následující obrázek:
becka: v TP ho nemam, nejde to , ale mam k nemu typovy list, ale v cechach me chytli a policajt vedel, ze musim mit zapsany zaves v TP, ale nakonec se z nej vyklubal taky motorkar a byl klid jinak proste spoleham na to, ze benga nevedi s cim maj tu cest takhle nalozen uz fakt nejakych 50-60 kilo navic znat nejni, je to proste strasne tezky, mam tam kloub z rizeni na jehlach takze zadna vule a fakt o nem nevim, to je vic citit kdyz jedu sam a tahnu ho prazdnej
Upravil jpbmw dne 08.01.2009 19:11
Tak teda stoprocentně vím, jak utratit líp pětatřicet kolíků... A navíc má to zavěšené kolo pro GéeSo přesně obráceně...
A jinak to z mého pohledu naprosto přesně vystihl Alda:
Alda napsal:Zajimavy to urcite je, ale kdybych nekdy potreboval takovou bagaz, kterou na normalni cestovni motorku (ne GSXR) nenalozim (nedokazu si to mnozstvi ani predstavit), jel bych radsi autem.
tohle je uz vazne pro masochisty plne nalozeny 4 kufry a jeste samotna obri konstrukce voziku mu na ty osmistovce casem utrhne podsedlovku, toho bych se vazne obaval, ja mam kvuli pavovi vyztuzenou podsedlovku dole u stupacek a pav rozhodne neni tak dlouhy a myslim, ze nebude ani tak tezky jako tohle monstrum, smysl by mi tam davaly kufry dva, treba ta varianta bude taky existovat, to by bylo hezci a min by to zatezovalo moto, jo a jeste jedna vec me napada, a to mam z prvni ruky pokud se nalozi navic na moto takova zatez, motorka ma mnohem delsi brzdnou drahu, ubrzdit ten plne nalozeny kolos je zahul