Ahoj všichni, možná se to už tady řešilo, ale potřeboval bych odkaz na návod výměny spojky (krok za krokem),výměny brzdových destiček (krok za krokem) a výměny brzdové kapaliny (krok za krokem).
Pokud někdo pošlete, budu rád.
No nevim ale jestli potrebujes navod na vymenu brzdovych desticek tak ses si jistej ze se chces poustet do vetsich akci jako je vymena spojky ? Navic popsat to vsechno krok za krokem to je na dve A ctverky...
Kupredu spatki ni krok...
servisak napsal:
Ty jsi dobrej .. tohle asi bude lepsi nekde nechat udelat nemyslis?
Ahoj,
ty brzdový destičky jsem tam asi uvádět nemusel, ty vyměním bez problémů (utahovací momenty znám, resp. jsou uvedeny na fóru a postup taky). Na značkový servis momentálně nemám a v jednom neznačkovém jsem to už měl, bohužel jsem nebyl spokojen (zapomenutý šroub držící rám, atd.).
Přesto děkuji za upozornění a přeji pěkný den Martin N.
Martine je tam sposta chytáků, a zrovna nedávno mi volal celkem zručný klučina že nemůže vybít ten čep co zajištuje destičky. Ta spojka má nějaký důvod? |Co máš za ročník, víš že jsou změny v dodavatelích dílů, že na sebe nepasují, že je v nádobce olej atd? Někdy člověk v dobré víře něco neudělá nejlépe. Ale pokud se do toho pustíš,určitě tě tady osazenstvo nenechá na holičkách. Jen si to promysli.
Waltr napsal:
Martine je tam sposta chytáků, a zrovna nedávno mi volal celkem zručný klučina že nemůže vybít ten čep co zajištuje destičky. Ta spojka má nějaký důvod? |Co máš za ročník, víš že jsou změny v dodavatelích dílů, že na sebe nepasují, že je v nádobce olej atd? Někdy člověk v dobré víře něco neudělá nejlépe. Ale pokud se do toho pustíš,určitě tě tady osazenstvo nenechá na holičkách. Jen si to promysli.
Ahoj,
ročník je 2004, najeto 70.000 km. Po sundání startéru jsem šuplérou naměřil 4,6 mm, min. je myslím 4,4 mm. Nevím jako moc je toto měření přesné a jestli vůbec. Ještě to zvážím.
Děkuji a přeji pěkný den Martin N.