Dobrý den,kamarád si pořídil bmw GS 1200 adventure a má ho před domem a ztratil klíče, jak se dá postupovat, aby motorka nehoukala když s ní pohne? Dá se třeba zámek nebo něco odvrtat aby se odemkly řidítka? Dá se někde alarm odpojit? Děkuji
At si zavola asistenci co ma k povinnenu ruceni a pokud ho ma dobry resi to i ztratu klicu. . At si zajde majit do BMW s technicakem a udelaji mu novy klic, popripade at si zavola BMW asistenci pomuzou.
Upravil schrek dne 09.10.2016 08:34
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak jo,to je pravda, asi to bude nejlepší volba, protože on už myslel že bude muset kupovat nějakou sadu novejch zámků a ty starý nějak odmontovat, ale tohle je opravdu dobré, zajít s techničákem přímo pro nový klíč,sice to bude trvat ale bude to ok.
Asi velký amatéři, k moto je základ 2 klíče
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
Čoveče ty máš nervy, já můžu jen souhlasit s Jirkou, základ jsou 2 klíče a u auta to platí jakbysmet, nesmíš se pak divit že řešíš takový věci když ztratíte klíče, u auta budeš odvrtávat všechny zámky...?
K moto jsem měl taky jeden klíč, ale okamžitě jsem nechal dělat nový po koupi. Bez toho je fakt velké riziko problémů.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
Ja dostal dokonce 3...
To je, jak kdybych se ptal : " dobry den, muzete mi poradit, jak ukrast sousedovo motorku, ktera ma alarm?"
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Máte pravdu, ještě jsem nad tím moc nepřemýšlel ale ten klíč dodělám, auto mám od aaa auto a dali mi pouze jeden klíč. Kamoš má motorku z německa a má taky jen jeden.
Ne určitě nic krást nechci
Myslím že časy kdy se tyhle věci daly dělat jsou už pryč, a myslím že když se dřív přeráželi čísla a vybrušovaly, tak to už je taky pryč.
Myslím že bmw GS je dost dobrej cesťák a tu motorku přece láká veliký nájezd kilometrů i mimo čr, a věřím že na hranicích se musí odhalit každé kradené auto nebo motorka. Každopádně by mě fakt nasralo kdybych do něčeho dal tolik peněz a nějaký špinavec mi to lohnul. Nevíte kolik si může bmw říct za dodělání například dvou klíčů?
Chlapi díky moc,problém vyřešen, bmw klíček opravdu udělá a nemusí se složitě nic řešit. Mockrát děkuji.
Ještě se zeptám, má na té mašině problém, že když jede například ke křižovatce a vyřazuje, motor při poklesu otáček na volnoběžné někdy chcípne.
Poté se dá ihned nastartovat a běží v pohodě. Čím myslíte že by to mohlo být? Vyřeší to doma v garáži nebo musí taky do servisu?