Chlapi, jezdíte někdo kempovat v zimě? Razím teď na Elefanty a s mým letním pseudo-spacákem už znova mrznout nechci. Nemáte někdo zkušenosti s něčím, co zvládne komfortní teplotu kolem -10 stupňů?
Zdar,používám dlouho spacáky od Warmpeace. Super kvalita k ceně. Jestli ale jedeš jen jednou do roka na sníh, tak se ti to nevyplatí kupovat. Jak radil kolega, dej dva spacáky do sebe. To nejdůležitější je ale dobrá tlustá karimatka!! Bez ní můžeš mít spacák klidně do -50 a za 50000 kč a bude ti zima!!
Protože jsem prostorově výraznější,tak jsem si nechal ušít na míru http://www.spacak... a velká spokojenost. Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Pokud to máš jen na tu jednu akci, je nesmyyl pořizovat spacák do -10. Svlékat se do něj stejně nebudeš a důležitější je mít pod stanem nastláno dost slámy a kvalitní karimatka. Jestli ho využiješ, pořiď si spacák pro chladné léto (0-5 C).
teplota maximální 5
teplota komfortní -17
teplota mezní -25
teplota extrémní -42
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Diky chlapi za rady a doporučení, promyslím to všechno a nějak to pořeším. V zimě moc nejezdím, ale už párkrát jsem spal lehce pod nulou různě v horách a třást se celou noc zimou není ten pravej relax
Ja poridil toto http://www.sirjoseph.cz/cz/produkty/spaci-pytle/i7-rimo-ii-850-968.htm
Je pravda,ze ho mam kratce a jeste jsem ho nestihl vyzkouset.Jsem ale presvedcen,ze Pepa vi co dela,kdyz uz ma nejakou tu mrazivou noc ve spacaku zasebou.A taky kdykoli cokoli na spacaku opravi.
Nebýt BMW,už bych znovu nezačínal
busak napsal:
Ja poridil toto http://www.sirjoseph.cz/cz/produkty/spaci-pytle/i7-rimo-ii-850-968.htm
Je pravda,ze ho mam kratce a jeste jsem ho nestihl vyzkouset.Jsem ale presvedcen,ze Pepa vi co dela,kdyz uz ma nejakou tu mrazivou noc ve spacaku zasebou.A taky kdykoli cokoli na spacaku opravi.
fakt záleží na tom jak ten spacák budeš často používat, vem cokoliv co bude mít komfort jak potřebuješ a bude to v nižší cenový, jen počítej, že budeš mít doma další krám bo je dobrý to skladovat rozbalený. jezdím s kamarádama už skoro 10 let na jeden sněhovej víkend pod týpí a při dostatku rumu a dobrý karimatce se to ve dvou spacácích zvládnout docela dá
říkám si hurikán
mam Sir joseph a nechapu jak jsem bez nej mohl vydrzet tak dlouho. Po prvnim spani v mrazu pochyby o cene prestaly... .
Zkus se mrknout na ruzne vlozky do spacaku v Hudy nebo Rock Pointu, delaji vlozku Reactor co zvysuje komfort spacaku o 10-15°. A pouzijes jen kdyz bude potreba.
ahoj,
byly tu zmíněny ruzné značky ,podle mě s žádnou neděláš chybu ,ale je pravda že to taky není nic levného a jestli vyjedeš 1-2 do roka v tomto počasí ,tak nevím jestli se ti to vyplatí investovat do fungl nového spacáku , to už bych se zamýšlel nad ruznýma doplňkama ,nějaká ta vložka + Izotermická fólie [doporučuji brát všude sebou supr věc] ,pokud nemáš teda nějakej starší spacák a chceš ho obměnit ,jinak používám už nějaký ten rok ECWS Modular Sleep System a za ty prachy oproti ostatním nic lepšího neseženeš ,celoročni využiti + bivakovací vak.