Sice je jeste hodne casu,ale predbezne oznamuju,ze chystam dalsi malej sraz v Machove.A po dohode s Aldou,ktery chysta(snad) sraz na cerven,tak jsem se rozhodl pro termin 8.-10.5.09.Na rozdil od lonska to bude jeste vice hardcore.Spani ve stanech bude primo u hospody zdarma.Ohniste s venkovnim sezenim bude 10metru od hospody.Hospoda je opravdu hospoda a ne restaurace.Zarucuju dobre pivo a jidlo.Kdo si da pivo a jidlo ,muze si nosit svoje alko(pripadne nealko)piti do hospody zdarma.Hospoda je odhadem 4.cenova (chcani do zlabku,obcas pachnouci WC,zazloutle zdi,kuchyne neodpovida normam eu,ani cz atd.),na druhou stranu ma velmi nekomercni pristup k zakaznikovi,hospodsky je super chlap,hospodska podle toho,jak se to s ni umi.Jinak je to klasika,neco jako BMW.Klenby,kamenna podlaha,vynikajici sklep atd.Za spatneho pocasi se tam necha prijemne stravit cely vykend.Krome popijeni v hospode planuju silnicni vyjizdku pres Teplicko-Adrspasske skaly zakoncenou v nejake pekne restauraci na peknem miste.Nasledovat bude pro zajemce lehci off-road vyjizdka,mozna i s brodenim. V nedeli je mozna i pesi asi 2hodinova tura krasnou prirodou na mistni vyhlidku.Vstupne dobrovolne,max.50 kc.(Zapujceni a dovezeni lavic k ohnisti.)
Z vyse napsaneho asi chapete,ze tento sraz neni pro kazdeho a neni o max.poctu lidi.Moje predstava je tak 20-30lidi.Nikomu nic neslibuju,za nic nezodpovidam atd.Pro zhyckane,kteri jsou schopni v sobe tuto vlastnost potlacit je moznost i ubytovani v soukromi se sprchou atd.A to jak na posteli,tak na karimatce ve spacaku.(Vzdalenost od hospody 2 az 10minut pesky).
Prestoze je casu dost,tak kdyby mel nekdo( mimo tech,ktere znam a s kterymi predbezne pocitam)zajem,uvitam kdyz to nezavazne napisete,at mam predbeznou predstavu o poctu jidel,mnozstvi lavic atd.Toto vlakno az to bude aktualni ozivim a napisu vice podrobnosti.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ahoj,sice se ještě fyzicky neznáme,ale předběžně se s kámošem hlásím! Samo do stanu. A těším se , že vás konečně hodně poznám! Kde je ten Machov? Za Náchodem?
vevis napsal:
Sice je jeste hodne casu,ale predbezne oznamuju,ze chystam dalsi malej sraz v Machove.A po dohode s Aldou,ktery chysta(snad) sraz na cerven,tak jsem se rozhodl pro termin 8.-10.5.09.Na rozdil od lonska to bude jeste vice hardcore.Spani ve stanech bude primo u hospody zdarma.Ohniste s venkovnim sezenim bude 10metru od hospody.Hospoda je opravdu hospoda a ne restaurace.Zarucuju dobre pivo a jidlo.Kdo si da pivo a jidlo ,muze si nosit svoje alko(pripadne nealko)piti do hospody zdarma.Hospoda je odhadem 4.cenova (chcani do zlabku,obcas pachnouci WC,zazloutle zdi,kuchyne neodpovida normam eu,ani cz atd.),na druhou stranu ma velmi nekomercni pristup k zakaznikovi,hospodsky je super chlap,hospodska podle toho,jak se to s ni umi.Jinak je to klasika,neco jako BMW.Klenby,kamenna podlaha,vynikajici sklep atd.Za spatneho pocasi se tam necha prijemne stravit cely vykend.Krome popijeni v hospode planuju silnicni vyjizdku pres Teplicko-Adrspasske skaly zakoncenou v nejake pekne restauraci na peknem miste.Nasledovat bude pro zajemce lehci off-road vyjizdka,mozna i s brodenim. )
vevisi obligatni otazka -- maji tam WIFI?!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Remus511 napsal:
Také se hlásím. Pochopitelně do stanu a s Hrabětem...
A sakra, tak to asi budu mít povinné
No uvidíme, zda stavba, práce, počasí a rodinný rozpočet dovolí.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak už vím, že u Káji to nebude. Mě sice znáš, ale poznač si mě, 2x. Nějakou závaží si vezmu ssebou. Ale do žlabu teda nechčiju, moc hogo fogo, nejradši mám roští za stanem. Hicksi, Wifi tam samozřejmě je, vezmi si jenom pořádnou anténu, asi tak z T 805 Radiovůz, tam byla pěkná, a nebo Aleše.
Dostaneš šest ran do klobouku! Domů pojedeš ve stupačkách a motor si odvezeš v batohu!
Motor prodej, má blbou barvu a neladil by mi k převodovce.
Klobouk a stupačky .... www.nasilivestanu.cz
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ivo Bohuslav napsal:
stanem. Hicksi, Wifi tam samozřejmě je, vezmi si jenom pořádnou anténu, asi tak z T 805 Radiovůz, tam byla pěkná, a nebo Aleše.
mne bude stacit poradnej pojizdnej zebrik omotanej ostnatym dratem, spoleham, ze vse zajistis a ja budu spokojen
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To slonci ano za Nachodem.Mesic predem napisu vic podrobnosti.
To Hicks.Vsadim se,ze hospodskej v zivote nevidel na vlastni oci pocitac.Ale zase trochu hraje na kytaru.Tak jestli ti to pri hledani toho signalu nejak pomuze?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
..Vevis, pro velký úspěch minule se hlásím též.
Doporučuji dát setkání na vědomí Batmanům, byl to minule pro mě zážitek...
Upravil bmwivo dne 10.02.2009 06:39
To pan Vevis:rád se za tebou přijedu podívatmiluju vesnické hospody.Hicksi nesér s wifinou naučím tě jiné věci ,které neznáš jako pít pivo z kelímku nebo si dát buřta a nepokecat se
Ahoj Ivo:taky tě rád uvidím,ty jseš žijící legenda a tvoji 1150 GS dávám všem nevěřícím Tomášům jako příklad,když se mě ptají jestli GS s 50000km ještě něco vydrží.Tvá leštěnka je důkaz jak může vypadat GS se 100000km!!!
AD:celostátní sraz wranglerů na oslavách osvobození v Plzni je naší největší akcí takže nemůžu chybět,ale naštěstí je o týden dříve 1.-3.5. než pan Vevis ke ktrerýmu se moc těším
Takže neboj dáme spolu drink u pana hostinského v Machově