Zdar,jakému oblečení by jste dali přednost?
[urlMBW GT ADVENTURE jacket - pánská textilní bunda
http://www.m-b-w.cz/product/textilni-moto-bundy/mbw-gt-adventure-jacket---panska-textiln/376][/url] nebo
[urlBunda na motorku ROCKWAY LONER - celoroční bunda | rockway-shop.eu
https://www.rockway-shop.eu/rockway/bunda-na-motorku-rockway-loner-celorocni-bunda][/url]
Myšleno komplet i z kalhotama
Upravil lucags dne 15.02.2017 10:27
čoveče to bude jen o dyzajnu ve finále -beztak je to všecko z jedné fabriky bych tak tipl.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Slavek > nezežere, aspoň ne najedenkrát, je mně moc (teď nevím jaký dat smajlík, bo si dělám prdel a zároveň mě to sere) ;-) každopádně z tutěch dvůch bych si vzal ten Rockway. ať su k tématu
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Mám Rockway, použivám ho dva roky každy den 300 dní v roce, furt ho sundávám a nandávám a krom sucháču (už nedrží) a rezavejch křapek, tak funguje, nic se nepáře, drží to. MBW jsem okukoval a maj to pěkny. Ono taky záleží co ti padne.
Mám rockway a po roce se mi rozpadla kuže na prdeli a zip na větrání, takže kalhoty průměr. Bunda je dobrá a třetí rok drží. Přemýšlel jsem, že koupím rockway znovu, ale vzhledem k tomu, že kalhoty jsou o 1500 stovek dražší než před par lety (4900), tak dám šanci jiné značce. Dle mě nejsou to špatné hadry, ale jejich kdysi velké plus - cena je už dávno pryč. Design se mi už taky nelíbí, protože v nich jezdí skoro každý a na naších cestách již značně okoukaný.
Pardon oprava kalhoty jsou ted asi v nějaké slevě a mají nižší cenu než 4900. Opravuji abych nedával zavádějící údaje
Upravil Adjagr dne 15.02.2017 13:46
Mám mbw třetím rokem a i s drzkopadem a následnou opravou u nich. Servis super nemůžu říct nic, ale oblečení se docela páře. To je fakt blbý na bundě a docela to trpí na zmolky a kousky nitě.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
Já jsem řešil nákup věcí asi před měsícem. Po prodeji R2P jsem chtěl něco vzdušnějšího a ne tak uniformovaného... Padlo mi do oka set Lindstrans graffiti, je tedy také ve výprodeji, ale alespoň v normální velikosti Myslím že za ty peníze to není špatný kup...
Chimera napsal:
Já jsem řešil nákup věcí asi před měsícem. Po prodeji R2P jsem chtěl něco vzdušnějšího a ne tak uniformovaného... Padlo mi do oka set Lindstrans graffiti, je tedy také ve výprodeji, ale alespoň v normální velikosti Myslím že za ty peníze to není špatný kup...
Koukal jsem ted na ten tvuj odkaz na MBW. Ani jeden z tech materiálů co tam uvádějí neznám, znám ale Corduru i Reissa - to jsou materiály co používáme my. Dále naše modely mají treba na loktech kůži, kalhoty na vnitřní straně.
Vzhledově to vypadá hezky, jen by mi vadilo že nejsou větráky na rukávech, což je na BMW to nejdůležitější, protože jinak jsi tam celkem celý schovaný.
Jinak je ted poměrně velký výprodej, jsou tam zajímavé slevy na loňské kolekce.
Na Motosalonu chceme ukázat kolekce nové.
Přijdeme take s řadou tzv. Economy - která se bude pohybovat v ceně za komplet okolo 9tis.
Mám "hadry" od Pardála a až na malé nedostatky (moc "jemné" zipy) spokojenost.
MBW - bílou barvu bych nechtěl - je to hned špinavé, navíc (podle obrázku) je tam málo větrání na zádech....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Nemám zkušenost s Rockway, ale jen s MBW. Jedeme s touto značkou kolem světa. Přes Asii jsem měl set Aron a v Severní Americe jsem vyměnil za Adriano. Kačka jede celou cestu se setem Nikita. V těchto hadrech trávíme většinu dne, máme za sebou téměř 50 000 km a budeme 10 měsíců na cestě. Jsme hodně překvapený z toho, co ty hadry vydrží. Jsou lehký, dobře větraj a nikde se zatím nepářou.
Za nás upřímně doporučujeme. ;-)
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017
Ma pani jezdi druhou sezonu set Nikita od MBW v bile variante a naprosta spokojenost... solidni vetrani, siti drzi, pereme po sezone jednou. Jen v mistech kde se smrdla suchac s latkou se to krapet chlupati ale staci oject zapalovacem a je pokoj. Za ty penize dobre a navic v tom nevypada jako v pytli.
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
noel napsal:
Ma pani jezdi druhou sezonu set Nikita od MBW v bile variante a naprosta spokojenost... solidni vetrani, siti drzi, pereme po sezone jednou. Jen v mistech kde se smrdla suchac s latkou se to krapet chlupati ale staci oject zapalovacem a je pokoj. Za ty penize dobre a navic v tom nevypada jako v pytli.
Jo, Nikita Kačce taky dost sluší...
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017