Prosím o pomoc, radu. Kúpil som GS 1200 2005. Po 3-4 dňoch mi vybíja baterku. Viem, že sa to tu už riešilo, ale nemôžem nájsť kontakt na niekoho, kto by mi tento problém odstránil. Písalo sa tu o prehrávaní softvéru, vraj to pomôže. Neviete, kto to robí ?
Muze to byt posilovac brzd. Presne kvuli tomuhle jsem kupoval 2007, protoze v tomto roce uz posilovace nemontovali. Poradit co ted s tim bohuzel neumim.
Treba jde ten posilovac vyrusit.
Nevim kde je, ale asi v modulu ABS.
Pája
No já budu doufat, že se mě baterka vysr...protože už ji mám dlouho Dobil jsem a nechal v mašině, tak se uvidí. Ale už jsem koupil novou, tak třeba zbytečně A nestrašte furt s těma posilovačema atd. Už má skoro 110 000 km a fuert vše žvýká jak má
Upravil Milan V dne 03.05.2017 20:14
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
skúšam najprv, či to nie je baterka, ale mám info od kamaráta z Poľska že mali taký istý problém a vraj to bola vlhkosť v " pumpe ABS " / v konektore / ktorá je vraj pod nádržou. Po vyčistení a prestriekaní problém u Poliaka vyriešený.....
Upravil jinzula1 dne 09.05.2017 18:20
jinzula1 napsal:
Prosím o pomoc, radu. Kúpil som GS 1200 2005. Po 3-4 dňoch mi vybíja baterku. Viem, že sa to tu už riešilo, ale nemôžem nájsť kontakt na niekoho, kto by mi tento problém odstránil. Písalo sa tu o prehrávaní softvéru, vraj to pomôže. Neviete, kto to robí ?
Ďakujem !
Co servis BMW?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Tak budem postupovať.....Batéria stojí 3 dni, zajtra ju zmeriame, nahodíme. Odmeriame, či je v kľude nejaký odber a uvidíme. Ja tipujem na problém v moto.....
Necháš proběhnout diagnostiku než vypneš klíček?, takové jenom zapnutí a vypnutí klíčku podívat se kolik najels nebo zapnutí alarmu dovede vymlátit baterku za tři dny.
R 1200 GS 05
modul zfe, měl jsem to v BMW na přehrátí softwearu, cena 1800 a nepomohlo to. Ale byl jsem upozorněn že je to 50/50. BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015