neporadíte mi jak vyčistit poškozená kola chemii.. vypadá to jen povrchové.. vyžrané to úplně není.. Projel jsem novou silnici a měl motorku od asfaltu.
A Já Idio..t !! vzal nějakou chemii na čištění Alu kol.. před tím jsem to vždy dělal, ale na ex motorce která měla lítá kola.. nedošlo mi ze dráťená jsou jinej materiál. A zkurvil jsem to
Udělalo to mléčné mapy na kolech. Když to namočím zmizí ale jak to uschne objeví se znovu.. motorka je poměrně zachovalá je mi líto to takhle nechat..
sebatt přiložený následující obrázek:
Stalo se mi to na 1150 kdysi taky (byl jsem příliš aktivní při mytí- použil jsem prostředek na alu-kola), trochu pomohl myslím NEVER DULL- ale dřina a stejně to tam zůstalo. Vzdal jsem to.
Protože mne to zajímalo, ještě jsem teď rychle mrknul na němeká fóra a vypadá to, že ani jejich soudruzi na to nic nevymysleli, zdá se, že to tam bohužel stopu už trvale zanechá...
Ale prohledej ještě fórum, myslím že to tady taky někdo řešil...
Jinak na ten asfalt stačí úplně bohatě technický benzín.
Upravil Dawid dne 14.07.2017 20:30
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
Zdar na starých R80 a R100 byl jen čistý hliník bez eloxu. Je to opruz ale chce to průběžně čistit a nenechat zakysat. Pak jedině rozplést vybrousit 3000 pod benzinem, vyleštit pastou na hliník a pamatovat na údržbu. Někdo má auto, někdo moto.....já si zvolil BMW....aneb co má kola musí mít i modrou vrtuli(na kapotě)
Provedl jsem podobnou blbost na 12GS. Me pomohla lestenka na auta Tempo
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Mám tedy dotaz k této diskuzy,rozplést,vyleštit a je to,to je jednoduché.Já bych potřeboval rozplést,středy a ráfek černý komaxit a kdo to zaplete?Kam jsem volal a zjištoval,12-ky s dráty do kříže se každý bojí.Experimentovat nechci kdo mi řekne,,zkusíme to vyplést a pak uvidíme,,.