Máme někdo bližší info co se chystá, kdo to chystá, stany nebo jen pro ubytované v hotelu? Já teda fascinující hotel nepotřebuju, já radši fascinující program a fascinující poježděníčko.
V té lokalitě je hafo hafo ubytování, nic nebrání si pronajmou chatu za 6 litrů na víkend a obložit ji stany a pak jen pařbáááááááááááááááááááááááááá !!!!!
Jinak ten hotel si pamatuju jako krásnej totalitní oprejskaný a čumím jak tele na nový vrata on je zrekonstruovaný, takže počítám 550,- za noc a lůžko + DPH aby se to rentovalo ne
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tak to bude asi pozér akce kdo má víc love a víc nejvíc lepší hadry a navigaci, pro nenormální smrtelníky asi nee, ale třeba se budeme moct dívat přes plot na to žrádlo a krásný prostředí. Tady to asi nepochopili že nejde o hotel ale o radost z jízdy a o kamarády.
Kde je napsáno ze to bude stat 8000?? Normalne se takove akce delaji tak, ze organizator zarezervuje cely hotel a bud prodava ubytovani on, nebo presmeruje rezervaci na ubytovani nasledne na hotel. Většinou take ma od hotelu lepsi cenu za ubytovani za zaplneni cele kapacity hotelu a dobry organizator se podili na ubytovani svym budgetem... zalezi co je to za akci. Mam zkušenosti s akcemi BMW v zahranici a takovy hotel prijde pri podobne akci na treba i na tretinu bezne ceny...
bmwgsa napsal:
Kde je napsáno ze to bude stat 8000?? Normalne se takove akce delaji tak, ze organizator zarezervuje cely hotel a bud prodava ubytovani on, nebo presmeruje rezervaci na ubytovani nasledne na hotel. Většinou take ma od hotelu lepsi cenu za ubytovani za zaplneni cele kapacity hotelu a dobry organizator se podili na ubytovani svym budgetem... zalezi co je to za akci. Mam zkušenosti s akcemi BMW v zahranici a takovy hotel prijde pri podobne akci na treba i na tretinu bezne ceny...
Tak sorry, je to možný že to tak bude, hledal jsem kde se registrovat a nic, tak jsem kouknul na booking. Až teď jsem našel zmínku že registrace teprve bude (nejpozději 30.3.).
Milda_Km napsal:
Tak to bude asi pozér akce kdo má víc love a víc nejvíc lepší hadry a navigaci, pro nenormální smrtelníky asi nee, ale třeba se budeme moct dívat přes plot na to žrádlo a krásný prostředí. Tady to asi nepochopili že nejde o hotel ale o radost z jízdy a o kamarády.
...krásný projev zoufalce....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Milda_Km napsal:
Díky, však se známe tak je to v poho ! Asi to malinko nechápeš v čem jsem myslel pointu. Nikde nevidím tak jak to mají v jiných zemích. Přijeďte, můžete do stanu na zahradě nebo do v fičák hotelu. Registrace na jízdy pochopím, registraci na ubytování taky. Ale vypadá to zatím na akci registrovaných. Snad to tak nebude jak se mi to jeví. Víš ono jsou i lidi kteří třeba na takový víkend šetří dlouho a když tam nepotká kamarády tak tam ani nepoleze. Jednou kdysi jsem se takové registrované akci jednoho klubu byl a celý den a večer a víkend se řešilo kdo má víc a kdo nemá bmw jsou čů.ráci co na to prostě nemají protože tomu nerozumí a všichni maxpalbakrytkašusplechpáčkatůratech za dvě kila padáky a boty za dvacet a ostatní motorky nezdravím protože prostě ne. Prostě mi přijde divný lákat na superhotel když se jedná o akci pro motorkář. Nejde oprachy
Upravil Milda_Km dne 14.03.2018 16:08
Milda_Km napsal:
Milda_Km napsal:
Kokos říká někdo kdo si na sraz fora do hospody radši vezme kámoše
A kdo je ted LOOSER
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
martas napsal:
Cau chlapi,ja na tom hotelu pracuji tak kdo by chtel na akci zadara a dobre se najist muze klidne na brigadu do kuchyne.
Tam o zadara a jídlo nejde. Tento název akce se používá pro veřejné akce pořádané pro všechny. Nevím jestli si tam někdy byl, ale sjede se tam přes 40000 fandů a ne pár desítek potenciálních kupců
martas napsal:
Cau chlapi,ja na tom hotelu pracuji tak kdo by chtel na akci zadara a dobre se najist muze klidne na brigadu do kuchyne.
Tam o zadara a jídlo nejde. Tento název akce se používá pro veřejné akce pořádané pro všechny. Nevím jestli si tam někdy byl, ale sjede se tam přes 40000 fandů a ne pár desítek potenciálních kupců
ale Mildo... takhle to je většinou... někdo něco začne dělat zadara pro fanoušky a jinej "dostane" nápad, jak to zpeněžit
Takových případů tady je...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
bliz Civilizaci uz to udelat nemohli...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mildo, snad se nechistas do grandhotelu v tech tvojich vitahanych relickach a na motorce co ma 70000 nalitany
az pojedu nekam na drzkofku za 55 tak te vemu sebou...
Kupredu spatki ni krok...
to jsou ceny odpovidajici cca Marriottu..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2