...... asi netreba laborovať, patrí tam Brembo, tak to tam daj a nemusíš rozmýšľať nad tým, či som kúpil dobré, alebo som mohol dať o 5 euro viac a mohol som ........ atd.
lexus is 250 napsal:
...... asi netreba laborovať, patrí tam Brembo, tak to tam daj a nemusíš rozmýšľať nad tým, či som kúpil dobré, alebo som mohol dať o 5 euro viac a mohol som ........ atd.
Brembo vyrabi X ruznych rad s ruznou tvrdosti ty chytraku.
Kecas naprosty kravoviny... napr. na osmikile original z myho rocniku vepredu brzdil PRISERNE ... poresily to az AP RACING.
Upravil hicks dne 04.04.2018 21:49
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
dejv napsal:
Ahoj kluci,blíží se mi vyměna brzdovych destiček,jaké použít,kotouče předpokládám že LC má Brembo,nějaký typ?
vidim P/N 34118548028... jeste by to ale chtelo overit.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To Hicks ........ chytrák nie som, to asi ty si, ale rešpekt pred tebou. Veď je asi každému chytrákovi jasné, že ak brembo, tak to, ktoré tam patrí, min podľa katalógového čísla, napr. 34118548028. Tak asi tam nedáš od Bremba RC, alebo SC. Používané bežne sú SA. CC - karbon keramiika nie. Takže dopredu SA a dozadu SP. V podstate na bežné použitie ide o sinterizovanú zmes - a to od akéhokoľvek výrobcu. Od iných výrobcov sú väčšinou tvrdosti synterizovaných zmesí označované ako HH, alebo GG, ale nie je to pravidlo pre všetkých výrobcov. Takže tak, ty chytráku ..... VIN máš, katalóg máš, tak neviem, v čom je problém ....
S tymito zlatymi Brembo dostickami som na LC spokojny: 07BB3884
Mala by to byt "original" zmes, ako je na novych motorkach.
Mal som aj cervene Bremba, zmes "SA". Brzdili o poznanie horsie ako tie zlate. Pocitovo su makksie, menej ostre. Mozno nedrali tak kotuc (nemeral som, neviem), ale do cervenych uz viac nepojdem.
Ahoj, loni jsem řešil stejné dilema na svoje LCčko (2015). Pro prohledání hromady webových stránek jsem nakonec nainstaloval (dle on-line katalaogu Brembo) na předek sintrované BRM 07BB3884 a na zadek carbon-ceramic BRM 07BB0335. Sice je to docela zvláštní kombinovat směsi, ale bez problémů se mnou a s manželkou absolvovaly Alpy, I a HR a už mají najeto cca 10t km.
Upravil Ruda dne 04.04.2018 23:17
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0