Začala mi protékat pravá vidlice, tak sem si říkal že vyměním gufera na obouch. Když sem sundal levou tak sem si všim rýhy a prohnutí dovnitř. Tim pádem nemůžu vyndat pružinu jak je vidět na fotce, je tam šprajclá. Myslíte že to pujde narovnat nebo mám shánět rovnou novou?
Michal21 napsal:
Tyhle dotazy me vzdycky pobavi...
a proc? od tohohle tu to forum je.
mmch mne chteli kdysi v nejmenovanem servisu rovnat savli nebo jak se tomu rika.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
mne bylo tusim asi 20 a mel jsem uplne novou motorku, co ktery mi jedem **** nacouval.
Rekl jsem, ze se mi to moc nezda a ze chci radsi novou. Nicmene jako naprosty laik.
17 cm
Souhlas. Ale opravdu by mě zajímalo, co se honí hlavou tazateli při pomyšlení na to rovnání. Jak by si asi představoval tu "věc", která by toto srovnala :-)
To rovnání vidlí je naprosto běžná věc a dokonce v mnoha případech je lepší srovnaná origo trubka vidle,než druhovýroba z blata někde z číny... Ale samozřejmě se rovnají jen trubky,který jsou lehce hnutý pod spodníma brejlema a nesmí mít na té trubce po ohybu takovej ten faldík...
Nicméně v tomhle případě jednoznačně vyměnit trubku.
Souhlas. Ale opravdu by mě zajímalo, co se honí hlavou tazateli při pomyšlení na to rovnání. Jak by si asi představoval tu "věc", která by toto srovnala :-)
jo tohle by asi doslo i mne...
17 cm
Druhovyroba bude asi peknej shit, kdyz stoji pulku original trubky...vis co mi prijde divny? Ze ta vidle je zmackla mezi brejlema...
Upravil Michal21 dne 26.04.2018 23:38
zas budem za najvacsieho kkta, ale ja by som tam vrazil druhu trubku co to vyrovna smerom ven, aby tam nebola sprajcnuta struna a mas 3000 usetrene. ako niejto pisal, je to mezi brejlemi, navyse nova se da kupit kdykoly.
Upravil mison dne 04.05.2018 13:59