Ahoj, koupil jsem v Renocaru noveho LCA. Po 1000 km a garancce mi bylo receno ze tece vodni pumpa. Nad olejovym filtrem si to obcas odplivlo z prepadu a zustala modra mapa na motoru.
V Renocaru rekli na zaruku vymenit pumpu tece. Pry to Gsa delaji a byla na to i svolavacka. Sakra po 1000 km?:/ moc se mi do toho nechce aby me hned sundavali prsa atd atd. Mam strach ze nevrati vse kam patri
Ma nekdo zkusenosti? Tvrdi ze je to nemoc gs ale nikde ani slovo o tom tady
Ano je to další ze slabin LC, vodní pumpy se i inovovaly, myslím, že v roce 2015, protože u prvních to teklo docela často. Záleží jak moc to ,,teče,, , ve vedrech si to může trochu odfrknout, ale nesmí moc. Výměna je jednoduchá, nejtěžší je očisitit motor od starého silikonu.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Dekuji dekuji
Netece to, spis si to odfrkne. Jen kdyz bylo 30 stupnu (min. Tyden) a jelonse rychleji. Tak pod motorkou cca 5 kapek. Od te doby nic. Tak jen nevim jestli to menit nebo ne. Mam model 2017, prepad je vedle olej filtru. Kamarad u 2018 uz ma prepad pod motorem. Pryyyyy aby to zakazniky netrapilo a nebylo to na ocich
Ony si ty vodní pumpy občas "odfrknou" i u jiných modelů BMW - a není to vada (udělá to třeba po delším stání, nebo po větším zahřátí motoru...). Očistil bych pořádně blok motoru a sledoval bych to na pár vyjížďkách - kdyby se to objevovalo příliš často, tak si ji nech vyměnit.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
mam LC rv14 najeto 15tis sam najeto 12000 a byl jsem v touratechu a servisak me radil co pridat k motce na delsi cestovani atd byl to zamer i pro prodej jemi to jasne ale zminoval i tu pumpu ze oni davaji asi nejakou vylepsenou pochopil jsem ale nemenil jsem tak rikal sledovat jak zacne prolinat-menit ze kdyz se vysere nekde na ceste CO STIM to celkem chapu proto pokud prolina asi bych resil vymenu v ramci zaruky.me osobne menili v renocaru svody+servomotorek ridici klapku na jizdu nemelo vliv ale na emise ano polozka kolem 50tis colovek nevi kdy budou kontrolovat na motkach i emise
Tak uvidíme, zatím volím neměnit... do objednaného servisu mám ještě 20 dní budu to zkoumat a uvidíme =) Člověk si myslí že koupil dokonalý stroj a ono toto =)) Ještě mě serou ty otřesy do stupaček. Ale opět prý vada GS =)