Zdravím pánové!
Poprvé jsem na r1150 gs dál od baraku a udělal jsem školačku chybu a vzal si jen ani ne půl litru. Všude na benzinkach a tak mají sice 20w50 ale pro auta. Mohu to tam nalit? Po návratu moto půjdu na roční servis. Přesně mi vychází interval při příjezdu domu na výměnu oleje a tak.. prosím o radu tedy.
Prosím o nutnou radu ohledne oleje, jsem v Rumunsku
Přidané 07.08.2018 17:25
Sakub napsal:
Zdravím pánové!
Poprvé jsem na r1150 gs dál od baraku a udělal jsem školačku chybu a vzal si jen ani ne půl litru. Všude na benzinkach a tak mají sice 20w50 ale pro auta. Mohu to tam nalit? Po návratu moto půjdu na roční servis. Přesně mi vychází interval při příjezdu domu na výměnu oleje a tak.. prosím o radu tedy.
Okýnko je tři deci. Dolej a mělo by to vyjít.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Přidané 07.08.2018 17:33
Pokud nemají to co tam máš ( předpokládám Castrol Power pro motorky), dolej stejnou viskozitou pro auta... to co tam máš pro motorky je stejně zbytečný tam lejt.... zbytečný by to nebylo pokud by byla v oleji i spojka, což tady není....
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
Přidané 07.08.2018 17:41
Jak pisou kluci, nalej tam cokoliv motoroveho s stejnou viskozitou... Ja jezdim na autackej olej uz 9 let
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.