Chci vyměnit originál kryt motoru GS 04
Za větší třeba z GSA
Jaký mate vy
Našel.jsem.nekolik výrobců
Případně jaké máte snimi zkušenosti a kde koupit
Diky za info
Muzu poskytnout kryt ve formátu DXF, pro laser. A muzes si ho nechat vypálit z čeho chceš. A pak naohybat. Kdo má možnosti si to nechat vypálit a naohybat.
Je to plotna pod motor s ochranou svodů. Jako bonus se na ni dá přidělat ještě kryt předních prsou.
cert68 napsal:
Chci vyměnit originál kryt motoru GS 04
Za větší třeba z GSA
Jaký mate vy
Našel.jsem.nekolik výrobců
Případně jaké máte snimi zkušenosti a kde koupit
Diky za info
Nejlepší je origo BMW, ale ten větší příplatkovej. Nejjednodužší demontáž na servis, kryje to co má a nezavazí to, kde nemá. Kryje to i katalizátor a přitom je to v jednom kuse. Podepřeno velkým gumovým blokem, co tlumí případné větší rány.
Kdyby měl podobný gumový blok, tak doporučím i Wunderlich (pohodová montáž), ale nemá a celkem bych se bál, že se to vytrhne z vany při velký ráně.
Na manipulaci při servisu jednoznačně nejhorší Touratech.
Mr GS přiložený následující obrázek:
za 1, toto je jejich "modernizovaná" verze dvoudílného krytu za 2x takové peníze
za 2, gumový silentblok se opírá pouze o hrany žeber
za 3, to nejdůležitější, protože jsem psal o manipulaci při servisu... garantuju ti, že ty jejich idi.otský šrouby s čočkovou hlavou a o číslo menším imbusem, než má zbytek světa, povolíš maximálně jednou a to při velice slušným zacházení a neježdění v terénu. Pak se imbus protočí a budeš je odvrtávat... jako všechen ten jejich bordel.
za 4, konzola pro uchycení přední strany dlouhým šroubem do bloku motoru nezůstává na motorce, ale budeš tam ten šroub sukovat pokaždý, když budeš vypouštět olej a kdo tvrdí, že to je jen jeden šroub a je to tam mrknutím oka, tak to nikdy nedělal.
za 5, ta zadní konzola, co to drží u katu je naohýbaná přesně naopak, než u origo krytu (asi chybička při kopírování ) a blbě se dostává klíčem za tu hranu, co tam tím vznikla... naprosto nelogicky... extra, když BMW to má vymyšlený ... ale v tom bude ten problém... vymyšlenýServis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
.. kdyby si někdo pálil a ohýbal nějaký svůj samodomo kryt motoru, tak mohu nabídnout za lahvičku dobrého moku ten zadní nerezový držák TT co se mi doma válí.
š.
chstepan přiložený následující obrázek: